درخواست وزیر خارجه انگلیس از ایران در مورد تحولات منطقه

جمعه 2 شهريور 1403
19:53
درخواست وزیر خارجه انگلیس از ایران در مورد تحولات منطقه وزیر امور خارجه انگلیس در تماسی تلفنی با سید عباس عراقچی، ضمن تبریک انتصاب وی به عنوان وزیر امور خارجه، آغاز به کار دولت چهاردهم را فرصتی تازه برای افزایش رایزنی‌های دیپلماتیک بین دو کشور دانست.

العالم - ایران

«دیوید لمی»، با اشاره به تحولات غزه، نقش آفرینی ایران در راستای کاستن از تنش‌ها در منطقه را خواستار شد.

سید عباس عراقچی نیز با تشکر از تماس همتای انگلیسی، با پر فراز و نشیب توصیف کردن همکاری‌های دوجانبه ظرف سال‌های گذشته، اظهار کرد: جمهوری اسلامی ایران خواهان گسترش جنگ و افزایش تنش در منطقه نیست، اما از حق قطعی خود برای پاسخ به اقدام جنایتکارانه و تروریستی رژیم صهیونیستی در تهران عدول نخواهد کرد.

طرفین در این گفتگوی تلفنی همچنین برخی از موضوعات مورد علاقه از جمله مذاکرات مربوط به رفع تحریم‌ها را مورد توجه و تبادل نظر قرار دادند و بر تمایل خود به ادامه رایزنی‌ها تاکید کردند.

ایسنا

0% ...

آخرین اخبار

مقاومت اسطوره ای اهالی «فرون» علیرغم وحشی گری دشمن صهیونیست + فیلم


خلیل الحیه: ثبات مردم فلسطین کلید امنیت و ثبات منطقه است


ایران وطن ماست پرچم کفن ماست


نماهنگ ایران سرو بلند ( چون سرو بلند در باد میمانیم )....


ناصر کنعانی سفیر جمهوری اسلامی ایران در الجزایر: چند سؤال از افکار عمومی جهان


کارشناس مسائل ایران : حمله به تاسیسات هسته‌ای ایران با پاسخی متناسب پاسخ داده خواهد شد+ فیلم


لیبرمن: باید با هرگونه توافق هسته‌ای آمریکا و عربستان قاطعانه مخالفت کرد


آژیرهای خطر در بحرین به صدا در آمد


خسارت سنگین به دشمن متجاوز در پایگاه‌های ملک فیصل و پرنس حسن اردن


پیام های مهم انتخاب «خلیل الحیه» به ریاست دفتر سیاسی حماس