خطاب به رژیم اشغالگر؛

جهاد اسلامی: حذف پروژه مقاومت درکرانه باختری دیگر ممکن نیست

شنبه 10 شهريور 1403
12:54
جهاد اسلامی: حذف پروژه مقاومت درکرانه باختری دیگر ممکن نیست فرمانده گردان های قدس در کرانه باختری تاکید کرد: گردان‌های کرانه باختری و اردوگاه‌های آن درست مانند طوفان الاقصی در باریکه غزه، با اعتقاد به اتحاد علیه رژیم اشغالگر، «همراه با همه نیروهای مقاومت در درگیری " وحشت اردوگاه ها" شرکت می‌کنند.

العالم- فلسطین اشغالی

گروهان های قدس شاخه نظامی جنبش جهاد اسلامی فلسطین، طی اظهاراتی در کانال رسمی خود در تلگرام نوشت: فرمانده گردان‌های کرانه باختری خطاب به بنیامین نتانیاهو نخست‌وزیر رژیم صهیونیستی و رهبران رژیم اشغالگر تاکید کرد که نابودی پروژه مقاومت در کرانه باختری دیگر دیر شده است.

وی تاکید کرد: در همه شهرها و قرارگاه‌ها هسته‌های گسترده‌ای وجود دارد که اکنون در داخل تشکیلات قدس و تیپ‌های مقاومت فعالیت می‌کنند، و طی چند روز آینده خواهیم دید که چه بلایی سر سربازان و وسایل نقلیه نفوذی رژیم اشغالگر به شهرهای جنین، طوباس و طولکرم خواهد آمد.

فرمانده گردان‌های قدس کرانه باختری با تأکید بر اینکه شهادت سردار «محمد جابر» ملقب به «ابو شجاع» فرمانده تیپ «طولکرم»، و دیگر رزمندگان مقاومت، صحنه‌های مقاومت را ملتهب ترمی‌کند، خاطرنشان کرد: با شهادت هر فلسطینی، افراد بیشتری به مقاومت می پیوندند.

فرمانده گردان های قدس کرانه باختری با اشاره به عملیات شهادت طلبانه مشترک که توسط گردان های شهید عزالدین قسام شاخه نظامی جنبش حماس در تل آویو انجام شد، گفت: "این پیام مهمی است که همه باید دریافت کنند، به ویژه که اخرین عملیات نخواهد بود."

وی افزود: خون رزمندگان گروهان های قدس امروز در کرانه باختری، غزه، دمشق و لبنان با هم درآمیخته است و تاکیدی بر این است که میدان یکی است و پیروزی و شهادت انتخاب ماست که تغییرش نخواهیم داد.

0% ...

آخرین اخبار

استقبال رئیس جمهور لبنان از توافق ایران و آمریکا: ثبات لبنان بخشی جدایی‌ناپذیر از امنیت منطقه است


گفت‌وگوی تلفنی وزرای امور خارجه جمهوری اسلامی ایران و ژاپن


گفت‌وگوی تلفنی وزرای امور خارجه جمهوری اسلامی ایران و عربستان سعودی


تشکر رئیس پارلمان لبنان از ایران


صلیب سرخ: خطر از بین رفتن هویت هزاران قربانی در غزه رو به افزایش است


ایا بورس بازهم بازار طلا را نقره داغ خواهد کرد؟


مذاکره ایران از موضع قدرت؛ تفاهم با آمریکا با حفظ بازدارندگی در برابر "اسرائیل"


گفتگوی تلفنی عراقچی با وزرای امور خارجه ترکیه، عراق و مصر


سید مهدی طباطبایی: قدر همبستگی ملی و وحدت را باید دانست


پشت پرده اختلال در خدمات بانک‌ها