امیر صباحی‌فرد: اشتباه محاسباتی دشمنان با ضربه سهمگین پدافند هوایی مواجه خواهد شد

يکشنبه 11 شهريور 1403
15:22
امیر صباحی‌فرد: اشتباه محاسباتی دشمنان با ضربه سهمگین پدافند هوایی مواجه خواهد شد فرمانده نیروی پدافند هوایی ارتش گفت: دشمنان می‌دانند که توان رزم ما نسبت به سال‌های گذشته بسیار افزایش یافته است و تجهیزات کنونی ما قابل مقایسه با گذشته نیست؛ تجهیزاتی که از پیشرفته‌ترین سامانه‌های دنیا به‌روز‌تر و جلوتر است.

العالم ـ ایران ـ سیاسی

امیر سرتیپ علیرضا صباحی‌فرد فرمانده نیروی پدافند هوایی ارتش جمهوری اسلامی ایران در مراسم تجدید میثاق فرماندهان، مسئولان و کارکنان این نیرو با آرمان‌های امام خمینی (ره) اظهار داشت: در مسیر پیشبرد اهداف انقلاب اسلامی، در هشت سال دفاع مقدس و در بحران‌های دیگری که طی سالیان اخیر در کشور رخ داده است، همواره ایستادگی کرده‌ایم.

امیر سرتیپ صباحی‌فرد ادامه داد: در این ۴۵ سال که از پیروزی انقلاب اسلامی می‌گذرد، در همه زمان‌ها قدرت پدافند هوایی را به رخ دشمنان خودمان که در رأس آن‌ها آمریکای جنایتکار و رژیم منحوس صهیونیستی هستند، کشیده‌ایم.

فرمانده نیروی پدافند هوایی ارتش افزود: دشمنان می‌دانند که توان مقابله با قدرت نیروی پدافند هوایی را نخواهند داشت و بار‌ها به آن‌ها هشدار داده‌ایم که در محاسباتشان اشتباه نکنند؛ زیرا اشتباه محاسباتی آنان با ضربه سهمگین پدافند هوایی مواجه خواهد شد.

وی اضافه کرد: آن‌ها می‌دانند که توان رزم ما مثل نسبت به سال‌های گذشته بسیار افزایش یافته است و تجهیزات کنونی ما قابل مقایسه با گذشته نیست؛ تجهیزاتی که از پیشرفته‌ترین سامانه‌های دنیا به‌روز‌تر و جلوتر است و این قدرت پدافند هوایی است.

امیر صباحی‌فرد گفت: تجهیزاتی که در پدافند هوایی از آن استفاده می‌شود، هیچ‌گونه وابستگی به کشور دیگری ندارند. این تجهیزات که در دخل کشور خودمان ساخته شده‌است، در لبه فناوری به‌روز دنیاست و در بسیاری از مرتبه‌ها از پیشرفته‌ترین سامانه‌های پدافندی دنیا جلوتر است.

فرمانده نیروی پدافند هوایی ارتش عنوان کرد: ما بر اساس تهدیدات موجود و حتی جلوتر از تهدیدات موجود که به صورت دقیق برآورد شده است، تجهیزات مورد نیاز خود را تولید کرده‌ایم تا در مواقع لزوم به صورت دقیق از آن‌ها استفاده کنیم؛ بنابراین گزارش، امیر سرتیپ صباحی‌فرد فرمانده نیروی پدافند هوایی ارتش حجت‌الاسلام والمسلمین محمدباقر روشن‌دل رئیس اداره عقیدتی سیاسی نیروی پدافند هوایی به همراه جمعی از فرماندهان، مسئولان و کارکنان این نیرو به مناسبت دهم شهریور روز پدافند هوایی با حضور در مرقد مطهر امام خمینی (ره) با آرمان‌های امام راحل تجدید پیمان و با نثار تاج گل و قرائت فاتحه به مقام شامخ معمار کبیر انقلاب اسلامی ادای احترام کردند.

0% ...

آخرین اخبار

حمله عربستان به فرودگاه صنعا، تضعیف توافقات کاهش تنش است


گزارش خبرنگار العالم از حمله تلافی جویانه یمن به فرودگاه بین‌المللی ابها عربستان+ فیلم


سخنگوی ارتش: سر سوزنی سر تنگه هرمز کوتاه نمی‌آییم


ویدیوگرافیک/ جوانان جهان از تأثیر شگرف اندیشه‌های رهبر فقید ایران سخن می گویند


پیام مهم سپاه به مردم اردن درباره حمله به پایگاه آمریکا در این کشور


تنگه هرمز اهرم بازدارندگی ایران در مواجهه بافشارهای آمریکا است+فیلم


گزارش جلسه متفاوت مجلس| از تغییر نحوه برگزاری جلسات تا طرح تنگه هرمز


حکم اعدام دو تروریست داعشی اجرا شد


پایگاه هوایی آمریکا در اردن هدف موشک‌های بالستیک قرار گرفت


حمله موشکی به اربیل عراق


پربیننده ترین خبرها

صدای انفجارهای مهیب در شهر سیریک واقع در جنوب ایران شنیده شد.


صدای سه انفجار در جاسک، واقع در جنوب شرقی بندرعباس، شنیده شد.


یک مقام مسئول در استان خوزستان: دشمن آمریکایی به مناطقی در شهرهای بهبهان و دزفول در جنوب غربی کشور حمله کرد.


حملات گسترده پهپادی و موشکی از پایگاه‌هایی در مناطق مختلف غرب و مرکز ایران علیه تأسیسات نظامی آمریکا در منطقه


بیانیه وزارت خارجه در محکومیت حملات به ایران/رژیم آمریکا همه اجزای توافق را نقض کرده است


ادامه حملات پهپادی ارتش به پایگاه های آمریکا در منطقه


انهدام کامل مخازن سوخت، سامانه های پاتریوت و FPS پایگاه های آمریکایی در کویت


مرکز فرماندهی و کنترل پهپادی ارتش آمریکا در بحرین درهم کوبیده شد


ساقط شدن ۴۸۳۰ پهپاد اوکراینی با آتش پدافند روسیه


هشدار روسیه نسبت به عواقب هرگونه تجاوز احتمالی علیه نیروگاه بوشهر


لبنان در آستانه فتنه‌ای داخلی؛ ایده مناطق آزمایشی سرآغاز طرح اشغالگری فراتر از لیتانی