شرق شناس صهیونیست:

نیرنگ نتانیاهو درباره فیلادلفیا توافق احتمالی برای تبادل اسرا را نابود می کند

پنج‌شنبه 15 شهريور 1403
16:44
نیرنگ نتانیاهو درباره فیلادلفیا توافق احتمالی برای تبادل اسرا را نابود می کند موضوع اشغال یا عدم اشغال محور فیلادلفیا یکی از مهمترین مسائل جنجال‌ آفرین در میان مقامات رژیم صهیونیستی است که باعث بروز اختلافات داخلی در این رژیم شده است.

العالمفلسطین

این در حالی است که بنیامین نتانیاهو نخست ‌وزیر رژیم صهیونیستی می کوشد از هر ترفند، فریب و دروغی برای جلوگیری از تحقق مبادله اسرا استفاده کند زیرا می داند چنین توافقی باعث سقوط دولتش می شود.

ژنرال یسرائیل زیو در وب سایت کانال 12 تلویزیون عبری نوشت: من 3 سال در محور فیلادلفیا مسئولیت داشتم، لذا معتقدم اصرار نتانیاهو به ماندن در آنجا به معنای امضای حکم اعدام اسرای یهودی در غزه است، این مایه ننگ ماست و مردم اسرائیل هرگز آن را نمی پذیرند.

آوی اسخاروف شرق شناس اسرائیلی معتقد است که بزرگترین نیرنگ در جنگ غزه آن است که نتانیاهو ادعا می کند اسرائیل به دلیل ضرورت های امنیتی نمی تواند مبادله اسرا را به ماندن در فیلادلفیا ترجیح دهد و به دروغ گفت که فیلادلفیا آینده اسرائیل را مشخص می نماید.

وی افزود: نتانیاهو می داند که مساله دشوار، آزادی اسرای یهودی در ازای آزادی اسرای فلسطینی است و درصورتیکه این مبادله انجام شود، دولتش سقوط می کند.

0% ...

آخرین اخبار

مجتمع پزشکی الشفاء درباره فروپاشی نظام سلامت در غزه هشدار داد


چرا از نام بردن دو عامل اصلی نسل‌کشی، جنایات جنگی، جنایت علیه بشریت و تجاوز، یعنی ایالات متحده و اسرائیل، خودداری می‌کنید؟


تسهیل تجارت و ترانزیت؛ توافق جدید گمرکات ایران و جمهوری آذربایجان


تأکید بر پایبندی به حقوق بین‌الملل و امنیت منطقه


امیر سرتیپ نعمتی: محکم برای تأمین امنیت ایران ایستاده‌ایم


رهبر انصارالله: هدف اصلی دشمنان تغییر چهرۀ خاورمیانه و ایجاد اسرائیل بزرگ است


فرودگاه امام و مرزهای زمینی در خدمت زائران اربعین


وزارت خارجه یمن: شایعه حمله به بندر دمیاط صحت ندارد


از جبهه جنگ تا خدمت به زائران؛ تجلی ایثار زنان ایرانی در نگاه دولت


بمباران تمسخر در فضای مجازی؛ واکنش تند کاربران به دیدار نتانیاهو با سناتور آمریکایی