حمله هوایی جنگنده‌های غربی به خاک یمن

چهارشنبه 21 شهريور 1403
01:13
حمله هوایی جنگنده‌های غربی به خاک یمن
منابع خبری بامداد چهارشنبه گزارش داد هواپیماهای متجاوز آمریکایی و انگلیسی، استان تعز در جنوب پایتخت یمن را هدف قرار دادند.

العالم - یمن

رسانه‌های عربی بامداد چهارشنبه از تجاوز نظامی ائتلاف غربی به رهبری آمریکا علیه خاک یمن خبر دادند.

شبکه «المسیره» در خبری فوری گزارش داد که هواپیماهای متجاوز آمریکایی و انگلیسی، استان تعز در جنوب پایتخت یمن را هدف قرار دادند.

یک مقام محلی نیز به خبرنگار شبکه «ریانووستی» گفت: «جنگنده‌های آمریکایی و انگلیسی دو حمله به تأسیسات گروه انصارالله در شهرستان مقبنه واقع در استان تعز انجام دادند».

نیروهای مسلح یمن به دنبال تشدید حملات رژیم صهیونیستی به نوار غزه به هیچ کشتی مرتبط با این رژیم و کشتی‌هایی که مقصد آن‌ها فلسطین اشغالی است، اجازه عبور از دریای سرخ و تنگه باب‌المندب را نداده‌اند.

آمریکا هم در ادامه حمایت‌های خود از تل‌آویو، پس از شدت گرفتن عملیات‌های یمن علیه کشتی‌های صهیونیستی ائتلافی را برای مقابله با نیروهای مسلح یمن تشکیل داده و تاکنون چند بار خاک این کشور را مورد تجاوز نظامی قرار داده است.

0% ...

آخرین اخبار

گزارش العالم؛ از آغاز ورود هیئت‌های خارجی به تهران برای وداع با پیکر رهبرشهید انقلاب


هیات بلندپایه پاکستان به ریاست شهباز شریف عازم تهران شد


قالیباف: آمریکا و رژیم صهیونیستی در جنگ رمضان به هیچ‌یک از اهداف خود نرسیدند


ایران و عراق در روزهای سخت کنار یکدیگر ایستاده‌اند


وداع فرماندهان ارشد نیروهای مسلح با فرمانده شهید کل قوا+فیلم


هزار روز جنگ در غزه؛ آماری که فاجعه را روایت میکند


حزب‌الله برای رهبر شهید، مراسم یادبود برگزار می‌کند


وداع با معمار مقاومت؛ کاروانی که تا کربلا امتداد دارد


تشییع رهبر شهید نمایش وحدت ملی و آینده‌نگری تمدنی ملت ایران است


آیت الله لائینی: تبعیت از ولایت حفظ و تداوم راه شهدا است