هشدار سناتور آمریکایی در مورد وقوع حادثه ۱۱ سپتامبر دیگر در آمریکا

دوشنبه 26 شهريور 1403
11:01
هشدار سناتور آمریکایی در مورد وقوع حادثه ۱۱ سپتامبر دیگر در آمریکا سناتور تندرو جمهوری‌خواه سنای آمریکا با ترسیم تصویری تلخ از صحنه جهانی پیش‌بینی کرد که در صورت پیروزی کامالا هریس و مدیریت وی در فضای بین‌الملل، حادثه‌ای همچون ۱۱ سپتامبر برای ایالات متحده رقم خواهد خورد.

العالم - آمریکا

به گزارش «فاکس نیوز»، «لیندسی گراهام» در برنامه «فاکس نیوز ساندی» با اشاره به شکست سیاست‌های دولت جو بایدن، رییس جمهوری آمریکا در پایان دادن به جنگ اوکراین تاکید کرد: ایالات متحده در تحویل موشک و جت به ولودیمیر زلنسکی، رئیس‌جمهوری اوکراین برای مقابله با روسیه «کند» عمل کرده است.

گراهام افزود: "بایدن هیچ برنامه موثری برای پایان دادن به این جنگ ندارد. من به صحبت های زلنسکی گوش می دهم. او برنامه ای دارد که تا یک هفته دیگر منتشر می شود. اما آنچه ما نیاز داریم رئیس جمهوری از آمریکا است که بتواند ولودیمیر پوتین، ‌ رئیس جمهوری روسیه و زلنسکی را به نتیجه مشترکی برای پایان دادن به این جنگ برساند. "

او افزود: تمام جهان در آتش (جنگ) می سوزد و اثر انگشت هریس در تمام آن ها دیده می‌شود.

به گزارش ایرنا، فاکس نیوز در ادامه به منظور گسترش گفتمان «ایران هراسی» خود ادعای این سناتور تندرو جمهوری‌خواه را این گونه مطرح کرد: من هرگز تا این اندازه نگران یک انفجار هسته‌ای از سوی ایران نبوده ام. هرگز به این حد نگران تکرار حادثه ۱۱ سپتامبری (حمله به برج های دوقلو در نیویورک در سال ۲۰۰۱) دیگر علیه آمریکا نبوده‌ام. ما وضعیت مرزی شکننده ای داریم. تروریست‌ها در کشور ما بیش از هر زمانی حضور دارند. بنابراین در مورد تکرار ۱۱ سپتامبری دیگر مراقب باشید.

فاکس نیوز نوشت: گراهام اسرائیل را تشویق کرد تا برای جلوگیری از تبدیل شدن ایران به عنوان یک قدرت هسته‌ای، آنچه لازم است را انجام دهد.

بنابر این گزارش، بنیاد دفاع از دموکراسی‌ها (FDD) مدعی شده که ایران می تواند قبل از مراسم تحلیف رئیس جمهور بعدی آمریکا در ژانویه ۲۰۲۵ (دی ماه) به بمب هسته ای دست یابد.

0% ...

آخرین اخبار

قرارگاه مرکزی خاتم‌الانبیا: منافع و پایگاه‌های آمریکا و اسرائیل هدف حملات ایران هستند


آغاز موج بیست و پنجم عملیات وعده صادق ۴


ایران خواستار اعطای فوری «حفاظت تقویت‌شده» یونسکو به همه محوطه‌های میراث‌جهانی کشور شد


سردار شکارچی: هر مبدا تجاوزی علیه ایران، هدف مشروع ماست


مسئول یمنی: یمن آماده پشتیبانی از ایران است


هشدار وزارت اطلاعات به ستون پنجم دشمن در ایران: با شدت برخورد خواهیم کرد


پزشکیان: دشمنان خواب تسلیم ایران را به گور خواهند برد


رسانه‌ اسرائیلی: موشک جدید ایران زمان هشدار را به یک دقیقه کاهش داده


هلی برن نظامیان صهیونیستی در دره بقاع ناکام ماند


هجوم گسترده پهپادی نیروی دریایی به پایگاه های آمریکایی و اراضی اشغالی