در مراسم رژه نیروهای مسلح:

رئیس جمهور: هیچ اهریمنی جرات حمله به خاک ما را ندارد + فیلم

شنبه 31 شهريور 1403
07:45
رئیس جمهور با تاکید بر این که مردم ایران در هشت سال دفاع مقدس امید دشمنان را ناامید کردند، گفت: امروز قدرت و بازدارندگی ایران ما باعث شده است هیچ اهریمنی به خود اجازه ندهد به خاک عزیز ما تجاوز کند.

العالم ـ ایران ـ سیاسی

مسعود پزشکیان روز شنبه در مراسم رژه نیروهای مسلح گفت: هفته دفاع مقدس یادآور جانفشانی شهیدان بزرگ و گمنامی است که خون پاک خود را برای بقای انقلاب اسلامی در جای جای این سرزمین فدای ملت عزیز و سرافراز کشور عزیزمان کردند؛ بر آنها درود می‌فرستیم.

وی افزود: امروز هفته دفاع مقدس و هفته وحدت است. الگویی که توانست با وحدت نیروهای نظامی، مردمی و همه مردم عزیز کشورمان، دست به دست هم تجاوز ناجوانمردانه کشورهای استعمارگر را که برای نابودی انقلاب طراحی شده بود را به ناامیدی تبدیل کند.

رئیس جمهور اظهار داشت: حضور نیروهای مسلح زمینی، هوایی و دریایی و سپاه قدرتمند و همه کسانی که می‌توانستند از کشور دفاع کنند به میدان آمدند و اجازه ندادند که یک وجب از خاک این کشور به دست دشمن بیافتد این نماد وحدت است.

پزشکیان ادامه داد: تمام دنیا آمدند و تلاش کردند که ایران نتواند به انقلاب خود ادامه دهد اما حضور مردم و نیروهای مردم و ارتش قهرمان و سپاه مقتدر باعث شد که آنها نتوانند یک وجب از خاک ایران را بگیرند.

وی تاکید کرد: امروز قدرت دفاعی ایران و توان بازدارندگی‌اش چنان رشد کرده که هیچ اهریمنی جسارت اینکه بخواهد به خاک عزیزمان تجاوز کند در ذهنش هم نمی‌گنجد.

رئیس جمهور اظهار داشت: سربلندی ایران به برکت رزمندگان، دانشمندان و نخبگان ماست که توانسته قدرت نظامی بازدارندگی کشورمان را در جایگاهی قرار دهد که نیازی به دشمنان نداریم که ما را مسلح کنند.

پزشکیان ادامه داد: قدردان تمام رزمندگان، فرماندهان و نیروهای مسلح در اقصی نقاط کشور هستم، اگر فرماندهان، نظامیان، ارتشیان، دریاداران نبودند، امروز ایران ما امن نبود و مردم نمی‌توانستند در آرامش زندگی کنند.

وی گفت: ما به وجود این عزیزان افتخار می‌کنیم، اینها زینت کشورمان هستند و می‌توانیم با قدرت به دنیا اعلام کنیم که قادریم علاوه بر اینکه از کشورمان دفاع کنیم، با وحدت و انسجام کشورهای اسلامی منطقه خود را در صلح و امنیت و آرامش نگه داریم و بتوانیم عزت و سربلندی را به رخ دیگران بکشیم و اسرائیل غاصب و خونخوار و نسل کش را با وحدت و انسجام به جای خود بنشانیم.

وی گفت: رهبر انقلاب با تدابیر داعیانه و نگرش عمیق، باعث و بانی چنین عزت و سربلندی است و ما به وجود رهبر عزیزمان افتخار می‌کنیم و تلاش می‌کنیم قدرت و سربلندی نظام جمهوری اسلامی را با تقویت و پشتیبانی از شما عزیزان همچنان حفظ کنیم.

0% ...

آخرین اخبار

مشارکت سازمان جهانی گمرک در برنامه‌های نوسازی گمرک ایران


توافقنامه بیروت با تل آویو درخدمت منافع رژیم اشغالگر است/ تغییر عرصه لبنان از مرحله رویارویی با اشغالگران به درگیری سیاسی داخلی


آتش سوزی مهیب در غرب آمریکا؛ وضعیت اضطراری در «یوتا» اعلام شد


ادعای بحرین در مورد حمله به این کشور


یک فروند نفتکش در تنگه هرمز هدف پرتابه ناشناس قرار گرفت


استقرار ۶ بیمارستان صحرایی و ۳۱۷ آمبولانس برای پوشش مراسم تشییع آقای شهید در پایتخت


افزایش سطح تعاملات اقتصادی میان تهران و ایروان


تجارت دوجانبه بین ایران و پاکستان با رسمی شدن گمرک ریلی در ایستگاه تفتان عملیاتی شد


پیام ملی‌پوشان ایران به مردم جهان؛ شرافت را بالاتر از پیروزی می‌بینیم


جلسه علنی مجلس پس از مراسم تشییع رهبر شهید برگزار می‌شود


پربیننده ترین خبرها

مذاکرات لبنان و اسرائیل یک روز دیگر تمدید شد؛ اختلافات ادامه دارد


حامیان فلسطین در ایتالیا خواستار قطع روابط با رژیم صهیونیستی شدند


رایزنی‌های عربستان، قطر و عمان درباره نتایج تفاهم آمریکا و ایران بر امنیت منطقه


یادداشت فعال رسانه‌ای عراقی:رهبر بزرگم، آیت‌الله خامنه‌ای؛ شهادت می‌دهم که تو پیروز حقیقی این نبرد هستی


تداوم نقض آتش‌بس در لبنان/ حمله هوایی رژیم صهیونیستی به «نبطیه» + فیلم


آخرین آمار قربانیان زلزله ونزوئلا تا این لحظه به ۲۳۵ نفر؛ وهمزمانی وقوع زلزله در ژاپن


اذعان روزنامه آمریکایی به خسارت سنگین ایران به پایگاه آمریکا در بحرین


درگیری در جنوب لبنان شماری از نظامیان صهیونیست زخمی شدند


شیخ نعیم قاسم: پروژه آمریکایی ـ صهیونیستی برای حذف مقاومت شکست خورده است


واکنش تهران به بیانیه آمریکا و شورای همکاری؛ امنیت منطقه با دخالت خارجی محقق نمی‌شود


کربلای معلا در روز عاشورا میزبان میلیون‌ها زائر امام حسین (ع) از سراسر جهان