رسانه عبری:

اسرائیل در یک صورت، آماده آتش‌بس با حزب‌الله است

سه شنبه 3 مهر 1403
14:00
اسرائیل در یک صورت، آماده آتش‌بس با حزب‌الله است روزنامه عبری‌زبان "یدیعوت آحارونوت" در گزارشی اعلام کرد: اسرائیل "در صورتی‌که حزب‌الله لبنان مایل به آتش‌بس باشد، آماده کاهش تنش با آن است.

العالم - فلسطین اشغالی

روزنامه یدیعوت آحارونوت، امروز- سه‌شنبه- به قول منابع آگاه جلسه دوشنبه‌شب "شورای کوچک وزیران" افزود: هنوز مشخص نیست که اسرائیل پس از حمله گسترده به حزب‌الله در روز دوشنبه که منجر به کشته شدن صدها لبنانی و تخریب گسترده زیرساخت‌های حزب‌الله شد، وارد یک جنگ فراگیر با حزب‌الله خواهد شد یا خیر؟

منابع این روزنامه اعلام کردند "در این دیدار هیچ تصمیم جدیدی اتخاذ نشد" ولی "اگر حزب‌الله مایل به دستیابی به توافق باشد، اسرائیل آماده فرو نشاندن تنش‌هاست."

شورای کوچک وزیران همچنین ابراز امیدواری کردند حضور "بنیامین نتانیاهو" نخست‌وزیر در مجمع عمومی سازمان ملل در نیویورک، علیرغم تنش‌های امنیتی با حزب‌الله "فرصت مهم" برای جلب حمایت بین‌المللی از تل‌آویو باشد.

ساعاتی پیش دفتر نتانیاهو اعلام کرد که نخست‌وزیر سفر خود به نیویورک را به چهارشنبه شب موکول می‌کند.

0% ...

آخرین اخبار

تداوم رویکرد خصمانه استرالیا علیه ایران با اعمال تحریم‌های جدید


افشای تجهیز امارات به «گنبد آهنین»


پاکستان: ادعای رسانه آمریکایی گمراه‌کننده و تلاشی برای تضعیف تلاش‌های صلح است


تجاوز هوایی صهیونیست‌ها به بقاع


نامه یمن به شورای امنیت: به محاصره ملت یمن پایان دهید


هشدار بارش‌های سیل‌آسا در 10 استان


معاون نیروی دریایی سپاه: تحرکات را با دقت زیرنظر داریم


"زاخارووا" تلاش "کالاس" برای میانجیگری میان روسیه و اروپا را بی‌ثمر خواند


مدیرعامل آرامکو: جهان با بزرگترین شوک انرژی تاریخ خود روبروست


ژاپن حدود ۱۲ میلیون دلار به فلسطین کمک کرد/ تاکید توکیو بر ادامه حمایت از فلسطینیان