نگرانی نروژ از گسترش درگیری در منطقه‌ غرب آسیا

جمعه 6 مهر 1403
10:02
نگرانی نروژ از گسترش درگیری در منطقه‌ غرب آسیا «اسپان بارت اید» وزیر امور خارجه نروژ در اظهاراتی گفت : ما نگران گسترش درگیری بین فلسطین و رژیم صهیونیستی و تبدیل شدن آن به یک جنگ فراگیر منطقه‌ای هستیم.

العالم - اروپاارت اید در گفت وگو با شبکه الجزیره، افزود: آنچه میان حزب الله و (رژیم) اسرائیل در جریان است، ممکن است به یک جنگ تمام عیار منجر شود.

وی اضافه کرد: برای به رسمیت شناختن کشور فلسطین نباید منتظر حل وفصل مشکلات در خاورمیانه باشیم.

بارت اید گفت: باید برای جلوگیری از شعله ور شدن یک جنگ فراگیر منطقه‌ای، به تلاش‌ها برای تشکیل کشور مستقل فلسطین سرعت بخشیم.

وی افزود : ما از پیشنهاد آمریکا و فرانسه برای برقراری آرامش میان اسرائیل و حزب الله و همچنین از تلاش‌های قطر، مصر و آمریکا برای دستیابی به آتش‌بس در غزه حمایت می‌کنیم.

وزیر خارجه نروژ ادامه داد: باید از فلسطینی‌ها حمایت اقتصادی کرد و تلاش‌ها برای تشکیل کشور فلسطین را سرعت بخشید.

بارت اید افزود: هم اکنون یک ائتلاف بین المللی وجود دارد که وظیفه آن پیگیری تشکیل کشور فلسطین است.

پیشتر وزیر امور خارجه عربستان از تشکیل یک ائتلاف بین المللی درباره فلسطین خبر داده بود.

فیصل بن فرحان درنشست وزیران خارجه کشورهای جهان درباره فلسطین در نیویورک، گفت: امروز به نمایندگی از کشورهای عربی و اسلامی و شرکای اروپایی، تشکیل ائتلاف بین المللی برای پیگیری راه حل دو کشوری را اعلام می‌کنیم.

وی اضافه کرد: از همه کشورها دعوت می‌کنیم که به این ائتلاف بپیوندند و تاکید می‌کنیم که همه تلاش خود را برای دستیابی به صلحی فراگیر و عادلانه بکار می‌بندیم.

0% ...

آخرین اخبار

آمار شهدای جنگ علیه غزه به ۷۲۳۴۵ نفر رسید


عارف: آمریکا به استان هفتم اسرائیل تبدیل شده است


راهپیمایی فلسطینی ها در غزه در محکومیت قانون اعدام اسرا


ترکیه خواستار تعلیق عضویت اسرائیل در سازمان ملل شد


پزشکیان : روایت سازی در حوزه فرهنگ ضروری است


بقائی: دشمنان را به خاطر ترور مقامات کشورمان پاسخگو می‌کنیم


فرمانده ارتش پاکستان با رئیس مجلس دیدار کرد


پزشکان بدون مرز: در غزه آتش‌بس واقعی وجود ندارد


هیچ تاریخی برای دور جدید مذاکرات تهران - واشنگتن تعیین نشده است


هشدار سندرز به خوی جنگ طلبی نتانیاهو در غزه، ایران و لبنان