اظهارات مقام امنیتی لبنان درباره سیدحسن نصرالله

شنبه 7 مهر 1403
08:05
اظهارات مقام امنیتی لبنان درباره سیدحسن نصرالله یک مقام امنیتی لبنان در گفت‌وگو با شبکه خبری "سی‌ان‌ان"، درباره سرنوشت دبیرکل حزب‌الله بعد از تجاوز شب گذشته رژیم صهیونیستی به ضاحیه جنوبی بیروت، اظهارنظر کرد.

العالم- لبنان

یک مقام امنیتی لبنان در پاسخ به سوال شبکه خبری سی‌ان‌ان مبنی بر اینکه آیا "سید حسن نصرالله، دبیرکل حزب‌الله بعد از حمله هوایی بزرگ به پایتخت لبنان در قید حیات است یا خیر"، گفت: "ما منتظریم".

شبکه خبری سی‌ان‌ان همچنین به قول یک مسئول صهیونیست تأکید کرد که هدف از حمله بزرگ اسرائیل به بیروت در شب گذشته، سید حسن نصرالله بود.

این مسئول صهیونیست خاطرنشان کرده که ارتش اسرائیل در حال تحقیق درباره این است که آیا سید حسن نصرالله در این حمله کشته شده یا خیر!.

این در حالی‌ست که رویترز بامداد امروز-شنبه- به نقل از یک منبع نزدیک به حزب‌الله لبنان گزارش داد که سید حسن نصرالله دبیرکل این حزب در قید حیات است.

0% ...

آخرین اخبار

حضور کشتی‌گیران ایران در مسابقات بین‌المللی ترکیه


مسکو: آژانس هیچ مدرکی از انحراف فعالیت هسته‌ای ایران ندارد/مذاکرات واشنگتن-تهران ضروری است


اسپانیا: جنگ آمریکا و تل‌آویو علیه ایران اشتباه و غیرقانونی است


هشدار سفارت ایران در انگلیس به رئیس شورای اروپا


وام ودیعه مسکن به همه خسارت دیدگان جنگ پرداخت می‌شود


لاوروف: حق غنی‌سازی اورانیوم ایران غیرقابل انکار است


بیانیه 10 کشور برای پایان جنگ در لبنان


حرکت کاروان خودرویی شهروندان ترکیه از اغدیر به سمت ایران در حمایت از همبستگی دو ملت + فیلم


شهادت ۴ عضو یک خانواده در جنوب لبنان


حمله آمریکا در شرق اقیانوس آرام چهار کشته بر جای گذاشت