کوبا: ترور ناجوانمردانه دبیرکل حزب‌الله را به شدت محکوم می‌کنیم

يکشنبه 8 مهر 1403
01:00
کوبا: ترور ناجوانمردانه دبیرکل حزب‌الله را به شدت محکوم می‌کنیم میگل دیاز کانل رئیس جمهور کوبا در بیانیه‌ای جنایت رژیم صهیونیستی در به شهادت رساندن سید حسن نصرالله را اقدامی بزدلانه خواند و گفت: ترور ناجوانمردانه دبیرکل حزب‌الله لبنان را به شدت محکوم می‌کنیم.

العالم-لبنان

رئیس جمهور کوبا در پیامی در حساب کاربری خود در رسانه اجتماعی ایکس (توئیتر سابق)، نوشت: ما ترور ناجوانمردانه دبیرکل حزب‌الله را در نتیجه حمله (رژیم) اسرائیل به حومه جنوبی بیروت که باعث تخریب ساختمان‌های مسکونی و مرگ غیرنظامیان بی‌گناه شد را به شدت محکوم می‌کنیم.

دیاز کانل در ادامه این پیام بر همدستی آمریکا با رژیم صهیونیستی در این جنایت تاکید کرد و گفت: اقدام بزدلانه (رژیم) اسرائیل در ترور دبیرکل حزب‌الله صلح و امنیت منطقه و جهان را به طور جدی تهدید می‌کند.

حزب‌الله لبنان روز شنبه در بیانیه‌ای اعلام کرد که سید حسن نصرالله در حمله جنایتکارانه عصر جمعه به ضاحیه جنوبی بیروت به شهادت رسیده است.

0% ...

آخرین اخبار

جزئیات سقف پوشش بیمه اربعین امسال/ هر زائر ۲۰۰ هزار تومان برای بیمه و هزینه هلال‌احمر باید بپردازد


افزایش اقلام سبد کشورهای آسیای میانه با محصولات مازندران


تأمین پایدار سوخت ناوگان هوایی و زمینی برای مراسم تشییع رهبر شهید


محکومیت تجاوزات رژیم صهیونیستی به سوریه از سوی دبیرکل اتحادیه عرب


پارلمان عربی تجاوز رژیم صهیونیستی به سوریه را محکوم کرد


آماده‌سازی جایگاه وداع با رهبر شهید انقلاب + فیلم


جام جهانی ۲۰۲۶ | مراکش هلند را حذف کرد


عراقچی: همدلی ایران و عراق جلوه‌ای از پیوندهای عمیق دینی و انسانی میان دو ملت است


تحلیل تجاوزات اخیر آمریکا در تنگه هرمز و واکنش ایران در برنامه "العین الاسرائیلی"


غریب‌آبادی: مین‌زدایی تنگه هرمز فقط توسط ایران انجام می‌شود