ابوردینه: آینده منطقه با حل مسئله فلسطین مرتبط است

يکشنبه 8 مهر 1403
14:28
ابوردینه: آینده منطقه با حل مسئله فلسطین مرتبط است نبیل ابوردینه، سخنگوی رسمی تشکیلات خودگردان فلسطین گفت: کل منطقه وارد مرحله جدید و خطرناک بی‌ثباتی شده است و تنها راه حل برای تضمین آینده امنیت و ثبات منطقه این است که مسئله فلسطین را به شیوه ای عادلانه مطابق با قوانین بین المللی و بر اساس اقدام صلح پیشنهادی عربی حل کنیم.

العالم - فلسطین اشغالی

ابوردینه افزود: تداوم جنگ نسل کشی رژیم اشغالگر اسرائیل علیه مردم ما که تاکنون بیش از 40 هزار غیر نظامی و بیش از 100 هزار زخمی در نوار غزه به جا گذاشته و منجر به تخریب بسیاری از شهرها، روستاها و اردوگاه های فلسطینی شده است، نه تنها امنیت و ثبات را برای کسی به ارمغان نخواهد آورد، بلکه منطقه و جهان را به خشونت، هرج و مرج و بی ثباتی بیشتری خواهد کشاند.

وی در ادامه ی سخنان خود تصریح کرد "تا زمانی که قدس شریف با مقدسات، تاریخ و میراث خود در اشغال باقی بماند، جنگ هایی که امروز شاهد آن هستیم مانند صد سال پیش ادامه خواهد داشت و تنها راه حل، ایجاد یک کشور مستقل فلسطینی با پایتختی بیت المقدس است".

این سخنگوی رسمی فلسطین تاکید کرد "تداوم هرج و مرج، جنگ و بی‌ثباتی بر عهده دولت‌های متوالی آمریکاست که با سیاست‌های غلط خود و حمایت‌های سیاسی، مالی و نظامی از تداوم اشغالگری این رژیم غاصب را تشویق کرده تا جنایات بیشتری علیه مردم ما و مردم منطقه در سوریه و لبنان مرتکب شود و با اعمال تهدیدهای مستمر بر مناطق دیگر نیز دست درازی کند.

در پایان ابوردینه تاکید کرد "گزینه و جایگزین درست، جنگ یا عادی سازی روابط نیست، بلکه اعمال قانون عربی و بین المللی است که اکثریت کشورهای جهان بر آن توافق دارند.

0% ...

آخرین اخبار

تاریخ‌سازی طا‌ها نوجوان و شکستن ۴ رکورد آسیا و جهان


حماس با تمام قدرت وارد انتخابات پارلمانی فلسطین می‌شود


چندین شهید و زخمی در تجاوز مجدد رژیم صهیونیستی به غزه


کسب ۲ نشان نقره و یک برنز تیم ملی المپیاد کامپیوتر ایران


مخالفت نتانیاهو با طرح ترامپ باعث ناامیدی اهالی غزه شده است


هیچ کشتی بدون اجازه ایران امکان تردد امن از تنگه هرمز ندارد


لبنان در برابر گزینه‌های دشوار؛ پشت‌پرده اختلافات سیاسی و پایداری جبهه مرزی


سردار سنایی‌راد: دشمن اگر ضعف ببیند، هجوم می‌آورد


جهنم روی عرشه آبراهام لینکلن؛ سناتورها خواستار تحقیق شدند


وزیر خارجه نروژ: جنگ آمریکا و "اسرائیل" علیه ایران خلاف قوانین بین‌المللی است