مقام حزب الله: حمله امروز مقاومت به مقر موساد در تل آویو تنها آغاز کار است

سه شنبه 10 مهر 1403
16:55
مقام حزب الله: حمله امروز مقاومت به مقر موساد در تل آویو تنها آغاز کار است محمد عفیف، مسئول روابط رسانه‌ای حزب‌الله لبنان، خطاب به سرکردگان رژیم صهیونیستی هشدار داد "حمله اعضای حزب الله به مقر موساد و پایگاه ۸۲۰۰ در اوایل روز سه شنبه "تنها آغاز است".

العالم - لبنان

وی در بیانیه ای کتبی به خبرگزاری رویترز نوشت "هنوز هیچ درگیری زمینی مستقیمی بین مقاومت و ارتش اشغالگر صهیونیستی رخ نداده، اما رزمندگان مقاومت کاملا آمادگی رویارویی مستقیم با نیروهای دشمن که جرات کرده قصد ورود به خاک لبنان را در سر بپروراند، دارد و می تواند بیشترین خسارات را به آنها وارد کند.

یادآور می شود پیشتر در ساعات اولیه ی صبح امروز سه شنبه، جنبش حزب الله لبنان، در بیانیه ای که در کانال رسمی خود در تلگرام منتشر کرده ، از بمباران پایگاه گلیوت وابسته به واحد اطلاعات نظامی 8200 و مقر موساد "اسرائیل" در حومه تل آویو با استفاده از موشک های "فادی 4" برای اولین بار، خبر داده بود.

در این بیانیه حزب الله آمده است "این بمباران در حمایت از مردم مقاوم فلسطین در نوار غزه و در حمایت از مقاومت شجاعانه و شرافتمندانه آنها و دفاع از لبنان و مردم آن، در چارچوب عملیاتی با نام "خیبر" و در پاسخ به هدف قرار دادن غیرنظامیان و جنایات دشمن صهیونیستی انجام شد."

0% ...

آخرین اخبار

فرمانده قرارگاه خاتم‌الانبیا: دشمن چاره‌ای غیر از تسلیم ندارد


روابط عمومی سپاه: اجرای موج 54 عملیات وعده صادق 4 با موشک سجیل و خرمشهر


گفتگوی تلفنی وزرای امور خارجه ایران و فرانسه


اطلاعیه ۲۹ ارتش/ مراکز امنیتی و مقر پلیس رژیم صهیونی هدف حمله پهپادی قرار گرفت


بیانیه وزارت میراث فرهنگی: آسیب به ۵۶ موزه و بنا جنایتی علیه هویت تاریخی ملت ایران است


"نه" قاطع فرانسه به ترامپ: در تنگه هرمز همراهی نمی‌کنیم


نخست‌وزیر عراق: نتانیاهوی جنایتکار منطقه را به جنگ و آشوب کشانده است


عراقچی: آماده تشکیل کمیته تحقیق درباره حملات منطقه‌ای هستیم / هرگونه حمله به تأسیسات انرژی ما، تأسیسات آمریکایی را هدف قرار می‌دهد


۴۵ عملیات حزب الله علیه اسرائیل طی کمتر از یک روز


تحرکات تجزیه‌طلبانه در مرزهای غربی ناکام ماند