سرکوب نمازگزاران در بحرین به خاطر شعار "لبیک یا نصرالله"+ فیلم

جمعه 13 مهر 1403
18:19
نیروهای امنیتی بحرین امروز جمعه نمازگزاران در شهر الدراز در شمال غرب این کشور را پس از بستن ورودی‌های شهر و جلوگیری از اقامه نماز جمعه، با گاز اشک‌آور سرکوب کردند.

العالمبحرین

نیروهای امنیتی بحرین به طرف نمازگزاران در مسجد "الصادق" در الدراز گاز اشک‌آور شلیک کردند که شعارهای "لبیک یا نصرالله"، "مرگ بر آمریکا" و "مرگ بر اسرائیل" سر می‌دادند.

نیروهای امنیتی تمام ورودی‌های منتهی به مسجد را بستند و از ورود همه افرادی که قصد آمدن به آن منطقه را داشتند جلوگیری کردند.

این اقدامات پس از دیدار "شیخ راشد بن عبدالله آل خلیفه" وزیر کشور بحرین با افراد سرشناس استان شمالی انجام شد که طی این نشست، او نسبت به برگزاری مراسم ختم برای شهید "سید حسن نصرالله" هشدار داد.

در این میان تعداد زیادی از شهروندانی که تصاویر شهید نصرالله را به نشانه اندوه منتشر کرده بودند، احضار شدند.

0% ...

آخرین اخبار

گروسی بار دیگر درخواست بازدید از تأسیسات آسیب‌دیده ایران را تکرار کرد


اذعان رسانه‌های رژیم صهیونیستی به زخمی شدن سه نظامی در جنوب لبنان


نگرانی تاج از کارشکنی آمریکا برای فوتبال ایران


سپاه: دشمن باید با فوریت حملات خود به مردم لبنان را متوقف کند


 پزشکیان: حفظ وحدت، چهارچوب و مبنای نظری دولت وفاق است


تقدیر حماس از مواضع ایران در پیگیری توقف همزمان جنگ در جبهه‌های منطقه


حمله پهپادی حزب الله به شمال «اسرائیل» هنگام حضور نتانیاهو و کاتس


سردار قاآنی: اسرائیل باید به نقطه قبل از شروع جنگ 40روزه عقب‌نشینی کند


رهبر انصار الله یمن: عید غدیر بخشی از میراث ایمانی مردم مسلمان یمن است


نعیم قاسم: نتایج مذاکرات پوچ و تحقیرآمیز بود