از عیاش تا سنوار ... برجسته ترین رهبران حماس که رژیم اشغالگر آنان را ترور کرد

جمعه 27 مهر 1403
20:22
از عیاش تا سنوار ... برجسته ترین رهبران حماس که رژیم اشغالگر آنان را ترور کرد ارتش رژیم اشغالگر اسرائیل همچنان به رویکرد خود در ترور اعضای جنبش مقاومت اسلامی (حماس) ادامه می‌دهد که جدیدترین مورد این ترور ، یحیی سنوار، رئیس دفتر سیاسی حماس است.

العالم - فلسطین اشغالی

به گزارش العالم ، ترور رهبران حماس توسط نیروهای رژیم صهیونیستی، 5 ژانویه 1996 با ترور یحیی عیاش فرمانده گردان های عزالدین قسام، آغاز شد و سازمان امنیت داخلی رژیم به ترور وی متهم شد.

جنبش حماس 31 ژوئیه 2001، شاهد شهادت جمال سلیم و جمال منصور در بمباران هواپیماهای آپاچی رژیم اشغالگر بود که دفتر رسانه‌ای وابسته به جنبش حماس در نابلس را هدف قرار داد.

در حمله ی هوایی صهیونیست ها، ۲۲ ژوپیه ۲۰۰۲ صلاح شهاده، بنیانگذار شاخه نظامی حماس، ترور و 15 غیرنظامی نیز به شهادت رسیدند.

پس از آن اسماعیل ابوشنب ۲۲ اگوست ۲۰۰۳ بر اثر اصابت موشک به خودرویش به شهادت رسید.

شیخ احمد یاسین، بنیانگذار جنبش، 22 مارس 2004، پس از نماز صبح ترور شد و یک ماه بعد از ترور وی ، عبدالعزیز رنتیسی ترور شدند.

ترورها پس از آن نیز ادامه یافت، به طوری که نزار ریان ژانویه ۲۰۰۹ و سعید صیام نیز 15 روز بعد به شهادت رسیدند.

احمد الجعبری، معاون فرمانده کل گردان های قسام نوامبر ۲۰۱۲ ترور شد.

اگوست ۲۰۱۴ نیز سه فرمانده نظامی در حمله به شهر رفح به شهادت رسیدند.

رژیم اشغالگر ژانویه 2024، صالح العاروری، معاون دفتر سیاسی حماس را در یک حمله هوایی نزدیک بیروت ترور کرد.

این جنبش همچنین شاهد ترور اسماعیل هنیه در 31 ژوئیه 2024 در تهران بود و ایران و حماس، رژیم اشغالگر را متهم به دست داشتن در این عملیات کردند.

ارتش رژیم اشغالگر دیروز (پنجشنبه) از ترور یحیی سنوار خبر داد.

0% ...

آخرین اخبار

مدیریت منسجم در کیش؛ تداوم آرامش و خدمات‌رسانی در روزهای جنگ


سخنگوی وزارت خارجه چین: در صورت بهانه جویی آمریکایی‌ها چین آماده مقابله است


ایران و پاکستان در حوزه‌های مختلف می‌توانند همکاری کنند


دیدار فرمانده ارتش پاکستان با فرمانده قرارگاه خاتم‌الانبیا


حمله نظامی به ایران با اهداف شیطانی بوده است


آمار شهدای جنگ علیه غزه به ۷۲۳۴۵ نفر رسید


عارف: آمریکا به استان هفتم اسرائیل تبدیل شده است


راهپیمایی فلسطینی ها در غزه در محکومیت قانون اعدام اسرا


ترکیه خواستار تعلیق عضویت اسرائیل در سازمان ملل شد


پزشکیان : روایت سازی در حوزه فرهنگ ضروری است