لغو مجوز فعالیت شبکه العربیه در الجزایر

دوشنبه 30 مهر 1403
01:44
لغو مجوز فعالیت شبکه العربیه در الجزایر الجزایر مجوز فعالیت شبکه خبری العربیه عربستان را در این کشور به خاطر وارونه جلوه دادن اخبار حملات رژیم صهیونیستی به غزه و لبنان لغو کرد.

العالم-عربستان

رسانه‌های الجزایری تاکید کردند که العربیه طی یک سال گذشته تمام تلاش خود را به کار بسته تا اخبار جنگ در غزه و لبنان را به‌ گونه‌ای باز نشر دهد که در راستای تضعیف روحیه فلسطینی‌ها و لبنانی‌ها باشد.

هیات رسانه و ارتباطات عراق نیز روز شنبه در بیانیه‌ای اعلام کرد که فعالیت شبکه MBC عربستان سعپوودی در عراق به دلیل اهانت به فرماندهان مقاومت متوقف شده است.

در این بیانیه آمده است: تمام اقدامات قانونی لازم برای توقف فعالیت این شبکه در عراق، اتخاذ و مجوز فعالیت آن در عراق باطل شده‌ است.

شبکه عربستانی مذکور روز جمعه با انتشار یک گزارش توهین آمیز علیه فرماندهان پیروزی و مقاومت، آنها را «تروریست» خوانده بود.

0% ...

آخرین اخبار

رهبر شیعیان نیجریه: خون شهید خامنه‌ای گریبان صهیونیست‌ها را خواهد گرفت


مطالبات گندمکاران به زودی پرداخت می شود


حمایت‌های‌معیشتی قدرت خرید دهک‌های‌پایین را افزایش دهد


جاکارتا آزادی سرنشینان ناوگان کمک به غزه را خواستار شد


تشکیل کارگروه ویژه اقتصاد دیجیتال در هیئت مقررات‌زدایی


حمله هوایی و توپخانه‌ای به مناطقی از جنوب لبنان


هشدار فرمانده قرارگاه خاتم؛ خطا کنید کوبنده پاسخ می‌دهیم


سازمان ملل: خواستار اطمینان از رسیدن ایران و آمریکا به توافق هستیم


پزشکیان: ایران با عزت، اقتدار و حفظ حقوق ملت وارد گفت‌ وگو می‌شود


تکرار تهدیدات و زیاده ‌خواهی‌های ترامپ در قبال ایران