با تشدید حملات به غزه

واکسیناسیون کودکان فلسطینی به تعویق افتاد

چهارشنبه 2 آبان 1403
19:06
واکسیناسیون کودکان فلسطینی به تعویق افتاد سازمان بهداشت جهانی اعلام کرد که بمباران شدید، آوارگی و دشواری ورود به شمال باریکه غزه باعث به تعویق افتادن واکسیناسیون فلج اطفال در این منطقه شده است.

العالم – فلسطین اشغالی

به گزارش العالم به نقل از منابع فلسطینی ، مرحله نهایی واکسیناسیون قرار بود امروز (چهارشنبه) شروع شود و در جریان آن 119 هزار کودک در شمال غزه واکسینه شوند.

دومین مرحله از واکسیناسیون در 14 اکتبر در مرکز غزه آغاز شد که در جریان آن ۵۹۰ هزار کودک زیر ۱۰ سال در غزه واکسینه شدند.

مرحله اول نیز ماه گذشته پس از مشاهده اولین مورد از فلج اطفال جزیی در یک شیرخوار در ۲ اوت که در ۲۵ سال گذشته بی سابقه بود، انجام شد.

طارق یاسارویچ سخنگوی سازمان بهداشت جهانی اعلام کرد که بیش از ۹۲ هزار کودک معادل نیمی از کودکان هدف در منطقه میانی غزه علیه فلج اطفال واکسینه شده اند.

0% ...

آخرین اخبار

نامه ایران به شورای امنیت در پی حمله تجاوزکارانه آمریکا به نیروگاه هسته‌ای دارخوین


واکنش ریاض و ائتلاف سعودی به تحریم دریایی انصارالله علیه بنادر عربستان


صدای انفجار در کویت؛ پایگاه «عریفجان» هدف قرار گرفت


تجاوز جدید ارتش تروریستی آمریکا به ایران


روایت کامل از تجاوز امشب دشمن آمریکایی به خاک ایران


مقام مستعفی دولت ترامپ: ما قادر به شکست نظامی ایران نیستیم


سردار قاآنی: اسرائیل نه تنها مقاومت را متوقف نکرد بلکه مقاومت قوی‌تر از همیشه مسیرخود را ادامه می دهد


حزب‌الله: حماس با وجود ترور رهبرانش، قدرتمند باقی مانده است


گزارش العالم از آخرین حملات رژیم صهیونیستی به جنوب لبنان + فیلم


پیام تبریک وزیر امور خارجه به رئیس جدید دفتر سیاسی جنبش حماس