وزیر دفاع:

خون مطهر شهیدان تنور مبارزه با ظلم را گرم‌تر می‌کند

جمعه 4 آبان 1403
09:53
خون مطهر شهیدان تنور مبارزه با ظلم را گرم‌تر می‌کند امیر سرتیپ خلبان عزیز نصیرزاده وزیر دفاع و پشتیبانی نیروهای مسلح در پیامی شهادت سید هاشم صفی الدین رئیس شورای اجرایی حزب‌الله را تسلیت گفت.

العالم - ایران

متن پیام به شرح زیر است:

من المومنین رجال صدقوا ما عاهدوالله علیه فمنهم من قضی نحبه و منهم من ینتظر و ما بدلوا تبدیلا

شهادت مجاهد بزرگ و شهید سعید، رئیس شورای اجرایی حزب الله، جناب علامه سیدهاشم صفی الدین رضوان الله تعالی علیه که با همراهی جمعی از بهترین برادران مجاهدش در حمله وحشیانه صهیونیست‌های جنایتکار به لقاء الله پیوست، داغی دیگر بر دل‌های متالم مومنان و آزادی‌خواهان عالم افزود و تایید دیگری شد بر سند جنایات بی‌شمار این رژیم نامشروع.

سید هاشم صفی الدین سال‌های متمادی از عمر شریف خود را در کنار برادر والامقام شهیدش، جناب سید حسن نصرالله دبیر کل حزب الله به مبارزه با استکبار صهیونیستی پرداخت و در نهایت نیز قهرمانانه به سید شهیدان مقاومت پیوست.

دشمن صهیونیستی بداند که با ترور فرماندهان و نخبگان محور مقاومت نه تنها روح مقاومت از بین نخواهد رفت بلکه خون پاک ومطهر این شهیدان تنور مبارزه با ظلم و ستم را گرم‌تر خواهد کرد.

اینجانب شهادت مظلومانه این عالم ربانی را به حضرت ولی عصر(عج)، مقام معظم رهبری حضرت امام خامنه‌ای مد ظله العالی، حوزه‌های علمیه در سراسر جهان و مجاهدان عرصه مقاومت اسلامی تسلیت می‌گویم و از خداوند سبحان برای خانواده این شهید والا مقام صبر جمیل مسئلت دارم.

0% ...

آخرین اخبار

یمن محاصره دریایی عربستان را آغاز کرد


معادله جدید یمن برای «فلج کردن بنادر عربستان سعودی»


هشدار وزاری خارجه مصر و عربستان درباره پیامدهای تنش‌ در منطقه برای اقتصاد جهانی


خشم عمومی در لبنان از توافق سازش در سایه زنگ خطر فتنه داخلی +فیلم


پرچم فلسطین در جشن قهرمانی اسپانیا به اهتزاز درآمد + فیلم


بقائی: میانجی‌ها پیشنهادهایی برای توقف درگیری‌ها آورده‌اند


هواپیما‌های بزرگ ترابری آمریکا هدف قرار گرفتند


شهادت امام جمعه مسجد علی بن ابی‌طالب(ع) میرجاوه در حمله تروریستی افراد مسلح ناشناس


روسیه: آمریکا حمله به تاسیسات اتمی ایران را متوقف کند


یحیی سریع؛ مهندس جنگ روانی یمن و نماد اقتدار رسانه‌ای در جبهه مقاومت