افشای نقش آمریکا در حمله به ایران؛ وعده محمدرضا عارف به صهیونیست‌ها

يکشنبه 6 آبان 1403
01:33
افشای نقش آمریکا در حمله به ایران؛ وعده محمدرضا عارف به صهیونیست‌ها ستادکل نیروهای مسلح در بیانیه ای، جزئیات حمله هوایی اسرائیل به برخی مراکز نظامی کشورمان را تشریح کرد.

العالم - ایران

در بیانیه ستادکل نیروهای مسلح آمده است: «در بامداد امروز، شنبه ۵ آبانماه، با استفاده از فضای در اختیار ارتش تروریستی آمریکا در عراق در یکصد کیلومتری مرزهای ایران و از راه دور، تعدادی موشک دور بردِ هواپایه که دارای سر جنگی بسیار سبک در حدود یک پنجم کلاهک موشک‌های بالستیک ایرانی می‌باشد را به سمت برخی از رادارهای مرزی در استان‌های ایلام، خوزستان و اطراف استان تهران پرتاب نموده که در پی عملکرد به موقع پدافند هوایی کشور، خسارت محدود و کم اثری را وارد و چند سامانه راداری آسیب دیده که تعدادی بلافاصله ترمیم و برخی نیز در حال ترمیم هستند.»

این بیانیه افزود: «در این اقدام نامشروع و غیرقانونی، با آمادگی پدافند هوایی کشور تعداد قابل توجهی از موشک‌ها ردگیری و رهگیری شده و از ورود هواپیماهای دشمن به حریم هوایی کشور جلوگیری به عمل آمده است.»

بیانیه ستادکل نیروهای مسلح به دولت تروریست پرور و جنایتکار آمریکا که نقش محوری در حمایت و پشتیبانی همه جانبه از اقدامات مجرمانه رژیم صهیونی در برهم زدن امنیت منطقه دارد، هشدار داد برای جلوگیری از گسترش درگیری و ناامنی در منطقه و کشتار مردم بی‌گناه به ویژه در غزه و لبنان این رژیم غیرقانونی و نامشروع را مهار نموده و خود و هم‌پیمانانش را در باتلاقی که آن رژیم اشغالگر ایجاد نموده است؛ بیش از این گرفتار ننماید.

روابط عمومی ارتش جمهوری اسلامی ایران اعلام کرد که در اثر حمله شب گذشته اسرائیل، سرگرد جهان‌دیده و استوار شاهرخی‌فر، سجاد منصوری و مهدی نقوی به شهادت رسیدند.

شهدای ارتش تاکنون به ۴ نفر رسیده است.

واکنش عارف به حمله اسرائیل

معاون اول رئیس جمهوری تاکید کرد که متجاوز باید منتظر پاسخ باشد.

عارف در پاسخ به سوالی درباره تجاوز رژیم صهیونیستی به خاک ایران تاکید کرد: پس از این حمله متجاوزانه شهرهای کشور آرام تر و حضور مردم در خیابان ها نسبت روزهای گذشته پررنگ تر بود و این نشان می دهد مسیری که مردم انتخاب کردند، درست و مناسب است.

معاون اول رئیس جمهور با تاکید بر اینکه تجاوز با هر معیار و شاخصی محکوم است و متجاوز باید منتظر پاسخ باشد، تصریح کرد: متناسب با شیطنت متجاوز در زمان و شرایط مقتضی پاسخ خواهیم داد و این حرکت مذبوحانه علیرغم همه شعارهایی که میدادند و ضرب العجل تعیین می‌کردند برای رفع تکلیف انجام شد.

0% ...

آخرین اخبار

آموزش نیروهای جدایی طلب سومالی لند در تل آویو


حماس درباره جلوگیری از ورود کمک های بشردوستانه به غزه هشدار داد


گزارش العالم از برگزاری مراسم عرفه در تهران+ ویدیو


فرماندهان ارشد نظامی یمن: دستان مجاهدان ما همچنان بر ماشه است


کره شمالی آزمایش موشکی مبتنی بر هوش مصنوعی انجام داد


آژیر خطر در شمال سرزمین های اشغالی به صدا درآمد


حزب‌الله با ۳۲ عملیات موشکی و پهپادی مواضع ارتش صهیونیستی را هدف قرار داد


دیدار باقری و مشاور امنیت ملی عراق در مسکو با تأکید بر نقش مقاومت در ایجاد ثبات در منطقه


عبور ۲۵ فروند کشتی از تنگه هرمز با هماهنگی نیروی دریایی سپاه


رهبر انصارالله یمن: ایستادگی ایران، الگوی مقابله با دشمن مشترک است