نظام دانشگاهی اسرائیل هدف 300 مورد تحریم قرار گرفت

دوشنبه 14 آبان 1403
08:22
نظام دانشگاهی اسرائیل هدف 300 مورد تحریم قرار گرفت یک رسانه صهیونیستی اذعان کرد که از 7 اکتبر (آغاز جنگ غزه) تاکنون بیش از 300 مورد تحریم نظام دانشگاهی اسرائیل از اروپا، ایالات متحده و کانادا صورت گرفته است.

العالم - فلسطین اشغالی

به گزارش العهد، روزنامه یدیعوت آحارونوت به نقل از "دانیل چاموویتز"، رئیس دانشگاه بن گوریون در بئر السبع" نوشت: "از 7 اکتبر تاکنون بیش از 300 مورد تحریم نظام دانشگاهی "اسرائیل" از اروپا، ایالات متحده و کانادا را رصد کرده‌ایم.

به نوشته ی آحارونوت، این مقام دانشگاهی خاطرنشان کرد "موارد تحریم خودداری از شرکت در کنفرانس‌ها، لغو نشریات مشترک، پایان دادن به روابط دانشگاهی و پژوهشی با مؤسسات "اسرائیلی" یا حتی توقف کمک‌های مالی و سرمایه‌گذاری در شرکت‌هایی که با دانشگاهیان یا هیات های اسرائیلی همکاری می‌کنند، را شامل می شود".

0% ...

آخرین اخبار

حضور ۷ هزار زائر و کارگزار ایرانی در مکه مکرمه تا صبح امروز


اعتراف ترامپ به هدف قرار گرفتن ناوشکن های آمریکائی توسط نیروی دریایی ایران


پیام رئیس مجلس شورای اسلامی در چهلمین روز شهادت سردار ابراهیم‌زاده


گفت‌وگوی تلفنی پاکستان و قطر برای کاهش تنش‌ها در غرب آسیا


نشست سبو؛ گام تازه "آسه‌آن" برای مدیریت بحرانهای منطقه ای وجهان


حمایت مسکو از تصمیم پکن مبنی بر رد تحریم‌های یکجانبه آمریکا علیه ایران


ایران حمله رژیم صهیونیستی به ضاحیه بیروت را به شدت محکوم کرد


نیروی دریایی ارتش، ناوشکن‌های آمریکایی را از تجاوز به دو نفتکش ایرانی پشیمان کرد


دعوت از آحاد ملت ایران برای شرکت در مراسم گرامیداشت شهیدان دکتر لاریجانی و فرزند برومندش


دادگاه فدرال آمریکا تعرفه‌های جهانی ترامپ را غیرقانونی خواند