ادامه حملات پهپادی و موشکی مقاومت اسلامی لبنان به مواضع نظامیان صهیونیست در شمال فلسطین اشغالی

دوشنبه 14 آبان 1403
20:20
ادامه حملات پهپادی و موشکی مقاومت اسلامی لبنان به مواضع نظامیان صهیونیست در شمال فلسطین اشغالی مقاومت اسلامی لبنان با صدور بیانیه های جداگانه از حمله های موشکی و پهپادی پیاپی خود به شهرک های شمال فلسطین اشغالی و مواضع نظامیان رژیم اشغالگر در شمال فلسطین اشغالی خبر داد.

العالم - لبنان

مقاومت اسلامی لبنان امروز در نخستین بیانیه خود اعلام کرد که در دفاع از کشور و ملت لبنان و در چارچوب هشدارهایی که به شهرک های صهیونیست نشین در شمال فلسطین اشغالی در ساعت 12:05 نیمه شب گذشته 04/11/2024، شهرک "اییلیت هشاحر" را موشک باران کرد.

مقاومت اسلامی در دومین و سومین بیانیه خود اعلام کرد که در ساعت 12:07 نیمه شب گذشته شهرک های "شاعل"، "حتسور" و دلتون و یگان کنترل پرواز در پایگاه هوایی میرون را موشک باران کرده است.

مقاومت اسلامی در بیانیه های دیگر در ساعت 9:30 صبح امروز دوشنبه اعلام کرد که شهر اشغالی صفد را موشک باران کرده است؛ در ساعت 10:55 صبح امروز دوشنبه "الکریوت" در شمال حیفا و در ساعت 11:30 مواضع ارتش رژیم اشغالگر در شرق شهرک مارون الراس را با پهپاد و در ساعت 11:45 شهرک نهاریا را با موشک هدف قرار داد.

مقاومت اسلامی لبنان همچنین در چندین نوبت در ساعت های مختلف مواضع نظامیان صهیونیستی در شهرک های نطوعه، زرعیت، ایفن مناحم، را با پهپاد هدف قرار داده و خسارت هایی را به آن وارد کردند.

0% ...

آخرین اخبار

وزارت دفاع یمن: ۶ کشتی سعودی مجبور به بازگشت از باب‌المندب شدند


مجالس بزرگداشت امام شهید عرصه شناخت هندسه فکری ایشان است


لبنان بر دو راهی شعارهای حاکمیتی و درماندگی اجرایی


تیراندازی نظامیان اشغالگر به مجاورت محل استقرار نیروهای ارتش لبنان


وقوع چند انفجار در کویت و بحرین


تأکید ریاض بر توقف درگیری نظامی برای حفظ ثبات منطقه


هشدار به ترامپ، ورود نیروی زمینی به ایران یعنی گرفتار شدن در باتلاقی بدتر از ویتنام


تفحص ۶۲ قطعهٔ دیگر از پیکر شهدای مدرسهٔ میناب؛ ماکان هنوز مفقود‌الاثر است


شیخ نعیم قاسم: حزب‌الله از عملیات طوفان الاقصی حمایت کرد


اولین پیام رئیس جدید دفتر سیاسی حماس: از شهادت نمی‌هراسیم