سرنوشت جنگ اوکراین با حضور ترامپ در کاخ سفید چه می‌شود؟!

پنج‌شنبه 17 آبان 1403
19:43
سرنوشت جنگ اوکراین با حضور ترامپ در کاخ سفید چه می‌شود؟! در شرایطی که دونالد ترامپ در کارزار انتخاباتی مدعی شده که می‌تواند طی 24 ساعت جنگ اوکراین را پایان دهد، وال استریت ژورنال به نقل سه منبع نزدیک به او خبر داد که تیم او طرح‌هایی برای توقف جنگ دارد.

العالم - آمریکا

یکی از ایده‌های تیم ترامپ برای پایان جنگ روسیه، تعویق عضویت اوکراین در ناتو برای حداقل 20 سال است.

وال استریت ژورنال این خبر را به نقل سه منبع نزدیک به نامزد جمهوری‌خواه و پیروز انتخابات ریاست جمهوری آمریکا منتشر کرد.

گزارش‌های قبلی رسانه‌ها و بیانیه‌های حلقه داخلی ترامپ نشان می‌داد که این امر مستلزم «توقف جنگ اوکراین در خط مقدم فعلی و ایجاد منطقه غیرنظامی در شرق» است؛ ادعایی که منابع وال استریت ژورنال هم درباره طرح‌های مورد نظر تیم ترامپ آن را تایید می‌کنند.

به ادعای وبگاه «کی‌یف ایندپندنت»، روسیه در حال حاضر تقریبا 20 درصد از خاک اوکراین را در جنوب و شرق «اشغال کرده است.»

هنوز مشخص نیست که چه کسی منطقه غیرنظامی 1300 کیلومتر در طرح مورد نظر تیم ترامپ را کنترل خواهد کرد، اما یک دستیار ترامپ به وال استریت ژورنال گفت که واشنگتن از متحدان اروپایی می‌خواهد که نیروهای خود را اعزام کنند.

به گفته منابع وال استریت ژورنال، این پیشنهاد تنها یکی از ایده‌هایی است که در تیم ترامپ در حال چرخش است.

0% ...

آخرین اخبار

وزارت امور خارجه قطر: نخست وزیر و وزیر امور خارجه با ویتکوف و کوشنر آخرین تحولات مذاکرات بین واشنگتن و تهران را مورد بحث و بررسی قرار دادند.


انتفاضه سنگ کودکان سوری علیه اشغالگران اسرائیلی


زلزله‌ای به بزرگی ۶.۲ ریشتر خلیج کالیفرنیا در سواحل مکزیک را لرزاند.


عیادت حجت‌ الاسلام مروی به نمایندگی از رهبر انقلاب از حجت الاسلام راشد یزدی


تهران تعیین کننده قوانین مذاکره است .. یا پایبندی آمریکا یا پاسخ سخت + فیلم


تحریم‌های جدید آمریکا علیه حزب‌ الله


تجدید بیعت مردم با امام خامنه‌ ای (قدس سره)+ فیلم


گوترش: شرایط زندگی در غزه وحشتناک است


داروی ایرانی پوکی استخوان مجوز اروپا گرفت


دیوارنگاره ها در ایران؛ از معنا کردن شهادت تا الگوبرداری از حماسه حسینی (ع)