یک منبع مسئول در جنبش حماس:

ادعای مطرح‌شده درباره موضع قطر در قبال حماس نادرست است

شنبه 19 آبان 1403
13:18
ادعای مطرح‌شده درباره موضع قطر در قبال حماس نادرست است یک منبع مسئول در جنبش حماس تاکید کرد که ادعای رسانه‌های رژیم صهیونیستی و آمریکایی مبنی بر اینکه مقامات قطری به رهبران این جنبش در قطر گفته‌اند که دیگر نمی‌توانند پذیرای آنها باشند، نادرست است.

العالم ـ جهان اسلام

در پی انتشار اخباری در رسانه‌های رژیم صهیونیستی و رسانه‌های آمریکایی مبنی بر تصمیم دولت قطر برای اخراج رهبران جنبش حماس از این کشور، خبرگزاری شهاب به نقل از یک منبع مسئول در جنبش حماس بدون ذکر نام نوشت: اخبار منتشر شده مبنی بر اینکه قطری ها به رهبران حماس گفته اند که دیگر مورد قبول این کشور نیستند، نادرست بوده و صحت ندارد.

وی تاکید کرد: آنچه شبکه صهیونیستی «کان» و شبکه آمریکایی «سی ان ان» به نقل از یک مسئول عالی رتبه آمریکایی درمورد اخراج رهبران حماس از قطر منتشر کردند، بی اساس بوده و صحت ندارد و هدف از انتشار چنین اخبار جعلی، تشویش اذهان عمومی است.

پیش از این نیز شبکه المیادین به نقل از منابع خاص خود بدون ذکر نام گزارش داده بود: مطالب منتشر شده در رسانه های صهیونیستی مبنی بر اینکه (رهبران) حماس دیگر مورد پذیرش قطر نیستند، صحت ندارد.

این منبع تاکید کرد: آنچه توسط رسانه های صهیونیستی در این باره منتشر شده تلاشی گسترده از سوی اسرائیل برای ایجاد فشار بر جنبش حماس است.

شبکه «کان» رژیم صهیونیستی روز جمعه مدعی شد که مسئولان قطری زیر فشار شدید آمریکا در پیامی به رهبران جنبش حماس مقیم قطر، گفته اند که دیگر حضور آنها در دوحه را نمی پذیرند.

در همین راستا نیز یک مقام آمریکایی روز جمعه گفته بود که پس از مخالفت جنبش حماس با آخرین پیشنهاد آمریکا برای آزادی اسیران صهیونیست، واشنگتن به دولت قطر اعلام کرده است که دیگر حضور رهبران حماس در دوحه قابل قبول نیست.

این مقام آمریکایی که خواسته بود نامش فاش نشود، در گفت وگو با روزنامه الشرق ضمن تکرار ادعای مسؤلان آمریکایی در تروریست خواندن جنبش حماس افزوده بود که دیگر نباید رهبران حماس در پایتخت های هیچ یک از شرکای واشنگتن حضور داشته باشند.

دولت قطر و جنبش حماس هنوز به طور رسمی نسبت به این ادعاهای رسانه های رژیم صهیونیستی و مقام های آمریکایی واکنشی نشان نداده اند.

کلید واژه ها
0% ...

آخرین اخبار

فرمانده قرارگاه خاتم‌الانبیا: دشمن چاره‌ای غیر از تسلیم ندارد


روابط عمومی سپاه: اجرای موج 54 عملیات وعده صادق 4 با موشک سجیل و خرمشهر


گفتگوی تلفنی وزرای امور خارجه ایران و فرانسه


اطلاعیه ۲۹ ارتش/ مراکز امنیتی و مقر پلیس رژیم صهیونی هدف حمله پهپادی قرار گرفت


بیانیه وزارت میراث فرهنگی: آسیب به ۵۶ موزه و بنا جنایتی علیه هویت تاریخی ملت ایران است


"نه" قاطع فرانسه به ترامپ: در تنگه هرمز همراهی نمی‌کنیم


نخست‌وزیر عراق: نتانیاهوی جنایتکار منطقه را به جنگ و آشوب کشانده است


عراقچی: آماده تشکیل کمیته تحقیق درباره حملات منطقه‌ای هستیم / هرگونه حمله به تأسیسات انرژی ما، تأسیسات آمریکایی را هدف قرار می‌دهد


۴۵ عملیات حزب الله علیه اسرائیل طی کمتر از یک روز


تحرکات تجزیه‌طلبانه در مرزهای غربی ناکام ماند