شمار قربانیان بمب‌گذاری انتحاری در پاکستان به ۲۶ نفر رسید+لحظه انفجار تروریستی

شنبه 19 آبان 1403
16:11
شمار تلفات بمب‌گذاری مرگبار انتحاری در شهر کویته پاکستان که گفته می‌شود هدف اصلی آن نیروهای امنیتی بوده است، به ۲۶ نفر افزایش یافت.

العالم ـ آسیا

آخرین آمارهای اعلام شده از سوی شبکه‌های خبری پاکستان از افزایش شمار تلفات بمب‌گذاری در ایستگاه راه آهن شهر کویته مرکز ایالت بلوچستان به ۲۶ نفر و زخمی شدن دست‌کم ۳۰ نفر حکایت دارد.

مقامات پاکستانی تایید کردند که حمله امروز در قالب بمب‌گذاری انتحاری صورت گرفته و نیروهای امنیتی نیز در کنار غیرنظامیان در میان قربانیان هستند.
انفجارلحظه انتحاری تروریستی در ایستگاه راه‌آهن پاکستان

برخی از رسانه‌های خصوصی در پاکستان نیز مدعی شدند که ۳۱ نفر در بمب‌گذاری انتحاری ایستگاه راه آهن کویته کشته شده‌اند.

گروه تروریستی و تجزیه طلب ارتش آزادیخواه بلوچ موسوم به «بی.ال.ای» مسئولیت حمله انتحاری امروز در ایستگاه راه آهن شهر کویته را برعهده گرفت‌.

0% ...

آخرین اخبار

پیام بیعت وزارت اطلاعات با سومین رهبر انقلاب


بیانیه مرکز ملی فضای مجازی:


پیام محمد مخبر درباره انتخاب آیت الله سیدمجتبی حسینی خامنه ای


پیام دکتر مسعود پزشکیان در پی انتخاب حضرت آیت الله مجتبی حسینی خامنه ای به عنوان رهبرانقلاب


پیام معاون اول رئیس جمهور به مناسبت انتخاب رهبر معظم انقلاب اسلامی


آغاز موج سی عملیات وعده صادق۴


پیام رئیس قوه قضائیه به‌دنبال اعلام رهبر سوم انقلاب


تبریک سید حسن خمینی به آیت‌الله سیدمجتبی خامنه‌ای: خدای متعال نصر و پیروزی وعده داده شده را نصیب مردم ایران می‌کند


آیت‌الله حاج سیدمجتبی خامنه‌ای، رهبر جدید ایران کیست؟


 بیانیه سپاه پاسداران انقلاب اسلامی برای تعیین سومین رهبر