مشاور امنیت ملی عراق به ایران سفر می کند

يکشنبه 20 آبان 1403
16:47
مشاور امنیت ملی عراق به ایران سفر می کند قاسم الاعرجی مشاور امنیت ملی عراق با هدف تداوم رایزنی های دو جانبه با مقامات جمهوری اسلامی ایران به تهران سفر می‌کند.

العالم - عراق

«قاسم الاعرجی»، مشاور امنیت ملی عراق در راستای رایزنی‌های دوجانبه و مستمر جمهوری اسلامی ایران و عراق در حوزه‌های سیاسی و امنیتی عصر امروز یکشنبه ۲۰ آبان ماه به تهران سفر می‌کند.

مشاور امنیت ملی عراق در این سفر با «سید عباس عراقچی» وزیر امور خارجه جمهوری اسلامی ایران دیدار و گفت وگو می‌کند.

مشاور امنیت ملی عراق روز گذشته میزبان سردار مجید قلی‌پور وابسته نظامی ایران در بغداد بود.

براساس بیانیه مشاور امنیت ملی عراق، دو طرف در این دیدار راه‌های تقویت امنیت، ثبات دو کشور و فعالسازی یادداشت‌های تفاهم برای کنترل مرزها و همچنین تداوم همکاری در زمینه مبارزه با تروریسم و قاچاق را بررسی کردند.

الاعرجی بر موضع عراق در مخالفت شدید با استفاده از حریم هوایی این کشور برای تجاوز به ایران و یا سایر کشورهای منطقه تاکید کرد.

0% ...

آخرین اخبار

ادعای وال استریت ژورنال: مذاکرات ایران و آمریکا احتمالا هفته آینده برگزار می شود


نماینده پارلمان عراق: اسامی اعضای کابینه جدید تا چند روز آینده اعلام می‌شود


۲۶ عملیات حزب الله علیه مواضع اسرائیل در ۲۴ ساعت گذشته


حمله رژیم صهیونیستی به غزه ۹ زخمی برجای گذاشت


گفت وگوی وزرای خارجه ایران و انگلیس درباره منطقه


تناقض گویی آمریکا؛ ادعای تلاش برای حل موضوع هسته‌ای و هم‌زمان تهدید به حمله اتمی


گزارش‌هایی از «سیا» درباره توانایی ایران در برابر محاصره دریایی آمریکا


واکنش مشاور سخنگوی وزارت خارجه به تحریم برخی مقامات عراق و جریان مقاومت از سوی آمریکا


حضور ۷ هزار زائر و کارگزار ایرانی در مکه مکرمه تا صبح امروز


اعتراف ترامپ به هدف قرار گرفتن ناوشکن های آمریکائی توسط نیروی دریایی ایران