اعتصاب غذای اردنی ها برای شکستن محاصره غزه وارد یازدهمین روز شد + فیلم

سه شنبه 22 آبان 1403
11:46
ده‌ها فعال اردنی با راه انداختن پویشی در حمایت از مردم بی دفاع غزه و نیز در محکومیت نسل کشی اشغالگران صهیونیست، برای یازدهمین روز متوالی اعتصاب غذای علنی خود ادامه دادند.

العالم - اردن

اردنی های شرکت کننده در این کمپین از دولت خود خواسته اند تا تمام تلاش خود را برای وارد آوردن فشارهای لازم و اتخاذ تدابیر کافی برای درهم شکستن محاصره تحمیلی نوار غزه و به‌ ویژه مناطق شمالی این باریکه بکار بگیرد.

سازمان‌دهندگان این پویش مردمی در بیانیه‌هایی تأکید کردند " با وجود آنکه وضعیت سلامتی اعتصاب‌کنندگان پس از 11 روز پرهیز از غذا به میزان قابل‌توجهی به خطر افتاده است، اما همگی بر تعهد خود جهت ادامه اعتصاب تا رسیدن به اهداف آن یعنی شکستن محاصره غزه پایبند بوده و به آن ادامه خواهند داد.

بنا به گزارش خبرگزاری فلسطینی "وفا"، شرکت کنندگان پس از آن که احساس کرده اند دولت اردن به هیچیک از فعالیت های اعتراضی آنان برای پایان دادن به نسل کشی ارتش اشغالگر در نوار غزه پاسخ نمی دهد، دست به اعتصاب غذا زده اند.

0% ...

آخرین اخبار

گفتگوی تلفنی وزرای امور خارجه ایران و هند


صلاحیت ادراکی و فنی ویتکاف زیر ذره‌بین؛ گزارش ناهنجاری یک تیم مذاکراتی «غیرحرفه‌ای»


پاسخ کوبنده در انتظار کوچکترین حمله به زیرساخت‌های انرژی و بنادر کشور


مقاومت اسلامی عراق مسئولیت سرنگونی هواپیمای سوخت‌رسان آمریکا برعهده گرفت


موج ۴۴ وعده صادق ۴ با شلیک موشک و پهپادهای نقطه‌زن


سپاه: سربازان آمریکایی منطقه را ترک کنند وگرنه زیر آوار دفن خواهند شد


مشخصات ۵ زیرساخت حیاتی آمریکا که می‌تواند هدف مشروع ایران شود


لبیک سپاه پاسداران انقلاب اسلامی بر فرامین رهبر معظم انقلاب اسلامی


هواپیمای سوخت‌رسان آمریکا در غرب عراق سقوط کرد


آغاز موج ۴۳ عملیات صادق ۴