هلاکت و دستگیری ۶۹ تروریست در جنوب‌شرق ایران

جمعه 25 آبان 1403
13:11
هلاکت و دستگیری ۶۹ تروریست در جنوب‌شرق ایران سخنگوی رزمایش عملیاتی «شهدای امنیت» از هلاکت و دستگیری ۶۹ عنصر تروریستی در جنوب‌شرق از ابتدای این رزمایش تاکنون خبر داد.

العالم - ایران

سردار احمد شفائی، اظهار داشت: عملیات روز گذشته شهرستان راسک واقع در جنوب استان سیستان و بلوچستان در تداوم رزمایش عملیاتی «شهدای امنیت» انجام شد که در جریان آن چهار نفر از اعضای اصلی تیم تروریستی به هلاکت رسیدند.

سخنگوی رزمایش عملیاتی «شهدای امنیت» نیروی زمینی سپاه پاسداران انقلاب اسلامی افزود: سه نفر از مجموع چهار عنصر به هلاکت رسیده اتباع خارجی بودند.

وی ادامه داد: 6 نفر از اعضای مرتبط با این تیم در محل دستگیر شدند و تعدادی سلاح و مهمات از محل اختفای تیم کشف و ضبط شد .

فرمانده سپاه سلمان استان سیستان و بلوچستان خاطرنشان کرد: در مجموع تاکنون 23 عضو تیم‌های تروریستی به هلاکت رسیده‌اند و 46 عضو نیز در جریان عملیات‌های پاک‌سازی دستگیر شده‌اند و همچنین هفت نفر از فریب‌خوردگان نیز خود را تسلیم کرده‌اند که تعدادی از اعضای این تیم‌های عملیاتی غیرایرانی یا به‌نوعی تیم‌های اجاره‌ای محسوب می‌شوند که توسط سرویس‌های وابسته به استکبار به‌ویژه رژیم صهیونسیتی به‌کارگیری شده‌اند.

0% ...

آخرین اخبار

توقف سوئیس مقابل قطر


شروع متزلزل برزیل در گام نخست با تساوی برابر مراکش


افزایش شمار زخمی‌های صهیونیست به ۸۵۸ نفر


پیام بقایی در سالگرد تجاوز رژیم صهیونیستی و آمریکا علیه ایران


اجتماع بزرگ پیروان امام مجاهد شهید در «لاهور»؛ نمایش وحدت پاکستان در حمایت از ایران


مقاومت اسلامی لبنان با صدور بیانیه‌ای از تشدید حملات علیه ارتش رژیم صهیونیستی خبر داد


تظاهرات علیه کابینه نتانیاهو در سرزمین های اشغالی


تشدید حملات رژیم صهیونیستی به جنوب لبنان و مقابله موشکی و پهپادی مقاومت + فیلم


قاضی آمریکایی دولت را به بازگرداندن آثار برده‌داری در اماکن تاریخی ملزم کرد


ابراز نگرانی گروسی درباره تشدید فعالیت‌های نظامی در اطراف نیروگاه هسته‌ای زاپوریژیا