وزیر دفاع: آمادگی داریم از سوریه به عنوان شریک راهبردی خود پشتیبانی کنیم

شنبه 26 آبان 1403
22:03
وزیر دفاع: آمادگی داریم از سوریه به عنوان شریک راهبردی خود پشتیبانی کنیم وزیر دفاع و پشتیبانی نیروهای مسلح روابط تهران و دمشق را رو به توسعه دانست و گفت: بنا به توصیه رهبر معظم انقلاب، آمادگی پشتیبانی از این کشور دوست و شریک راهبردی را داریم.

العالم - ایران

امیر سرتیپ خلبان عزیز نصیرزاده شنبه شب ۲۶ آبان ۱۴۰۳ در بدو ورود به دمشق در جمع خبرنگاران با تاکید بر نقش بسیار پر رنگ و راهبردی سوریه در سیاست خارجی جمهوری اسلامی ایران افزود: به همین مناسبت بنا به دعوت وزیر دفاع سوریه به دمشق سفر کردم.

وی تاکید کرد: در این سفر دیداری با مقام های سیاسی و دفاعی خواهیم داشت و جنبه های مختلف را به ویژه در حوزه دفاعی و امنیتی بررسی و تقویت خواهیم کرد.

امیر نصیرزاده افزود: روابط ایران و سوریه رو به گسترش است و در شرایط حساس همدیگر را پشتیبانی می‌کنیم.

وزیر دفاع و پشتیبانی نیروهای مسلح اظهار داشت: بنا به توصیه رهبر معظم انقلاب، آمادگی پشتیبانی از این کشور دوست و شریک راهبردی را داریم و راه های توسعه را بررسی می‌کنیم.

وی در صدر هیاتی عصر شنبه ۲۶ آبان ۱۴۰۳ وارد دمشق پایتخت سوریه شد.

امیر سرتیپ خلبان عزیز نصیرزاده در این سفر با مقامات دولت سوریه از جمله رئیس جمهور و وزیر دفاع این کشور دیدار و گفت وگو خواهد کرد.

0% ...

آخرین اخبار

ایستادگی خانواده فلسطینی در برابر حملات صهیونیسیت ها از لنز دوربین العالم


مهاجرانی: دولت با تمام توان به دنبال تأمین منابع لازم برای آغاز بازسازی است


بقائی: هیچ بندی از تفاهم‌نامه اجازه ایجاد مسیر موازی در تنگه هرمز را نمی‌داد


امام جمعه بغداد: تشییع میلیونی رهبر شهید انقلاب، نشانه مخالفت با وابستگی به بیگانگان بود


قهرمانی بدون شکست پسران والیبال ایران در آسیا


وزیر خارجه کره شمالی امروز وارد روسیه می‌شود


بلژیک واردات کالا از سرزمین‌های اشغالی فلسطین را ممنوع کرد


از باتلاق دلتای مکونگ تا باتلاق تنگه هرمز


چشم طمع ترامپ به تنگه هرمز و پاسخ دندان‌شکن ابران


یمن در آستانه مرحله‌ای تازه... آیا ساعات پیش رو، تصمیماتی سرنوشت‌ساز به همراه خواهد داشت؟