فیلم+لحظه وقوع آتش سوزی جزئی درپی شلیک منور به خانه نتانیاهو

يکشنبه 27 آبان 1403
04:31
منابع خبری رژیم صهیونیستی از وقوع آتش سوزی جزئی درپی شلیک دو منور به محل سکونت بنیامین نتانیاهو نخست وزیر رژیم صهیونیستی در شهر قیساریا خبر دادند.

العالم - فلسطین اشغالی

درپی این حادثه بیانیه ای مشترک از سوی پلیس رژیم صهیونیستی و امنیت داخلی آن (شین بنت) منتشر شد که شلیک دو منور به محل سکونت بنیامین نتانیاهو نخست وزیر رژیم صهیونیستی در قیساریا حد فاصل میان حیفا و تل آویو تایید شد؛همچنین رژیم صهیونیستی در این بیانیه مدعی شد که در این حادثه، نتانیاهو و خانواده‌اش در منزل حضور نداشتند.

ایتمار بن گویر، وزیر امنیت عمومی رژیم صهیونیستی شلیک منور به منزل نتانیاهو را "عبور از خط قرمز" دانسته و هشدار داد که این وضعیت ممکن است به تشدید خشونت و حتی شلیک گلوله‌های واقعی به محل سکونت نتانیاهو ختم شود.

وی همچنین خواستار پایان فوری اینگونه تحریکات منفی علیه نتانیاهو و خانواده‌اش شد و اعلام کرد که شین بت و پلیس رژیم صهیونیستی باید سریعاً مظنونان را شناسایی کنند.

این در حالیست که پلیس رژیم صهیونیستی منطقه را محاصره کرده و در حال تحقیق و بررسی ابعاد این حادثه است.

از سوی دیگر رسانه های این رژیم حادثه شلیک دو منور به محل سکونت نتانیاهو را به عنوان یک حادثه امنیتی جدی تلقی کرده آن را یک شکست امنیتی جدید برای «اسرائیل» توصیف کردند.

شایان ذکر است که «اسحاق هرتزوگ» رئیس رژیم صهیونیستی نیز این حادثه را "بسیار جدی" خوانده و آن را به شدت محکوم کرده است.

0% ...

آخرین اخبار

هشدار عراقچی: نفوذ اسرائیل در آمریکا به‌زودی فاش می‌شود


تحلیل کارشناس نظامی یمنی از تقابل ایران و آمریکا: حملات فعلی تهران مقدمه نابینا کردن دشمن است


فریاد خونخواهی ‌رهبر شهید در حرم مطهر رضوی طنین‌انداز شد


سپاه: رادار برد بلند و سوخت‌رسان‌های راهبردی آمریکا منهدم شدند


حمله پهپادی رژیم صهیونیستی به جنوب لبنان


برگزاری پنجمین نشست کمیسیون مشترک کنسولی بین ایران و افغانستان


راهپیمایی باشکوه مردم یمن در «جمعه هشدار و آماده‌باش»+ فیلم


کنست به انحلال خود رأی نهایی داد


انهدام ۲۴۳ پهپاد اوکراین بر فراز مناطق مختلف روسیه


واکنش رئیس کمیسیون امنیت ملی مجلس به حملات به جنوب کشور