ترس وزیر جنگ برکنار شده رژیم صهیونیستی از محاکمه بین‌المللی؛ «گالانت» وکیل استخدام کرد

چهارشنبه 30 آبان 1403
19:20
ترس وزیر جنگ برکنار شده رژیم صهیونیستی از محاکمه بین‌المللی؛ «گالانت» وکیل استخدام کرد نشریه صهیونیستی هاآرتص مدعی شد؛ یوآو گالانت، وزیر جنگ سابق رژیم صهیونیستی، به دلیل ترس و نگرانی از محاکمه در نهادهای حقوقی بین‌المللی، به استخدام یک وکیل شخصی از میان نیروهای ذخیره ارتش رژیم اسرائیل روی آورده است.

العالم - فلسطین اشغالی

یک نشریه صهیونیستی در گزارش تحقیقی نوشت: «یوآو گالانت»، وزیر جنگ سابق رژیم صهیونیستی از زمان آغاز نبرد غزه اقدام به استخدام یک وکیل شخصی از بین نیروهای ذخیره ارتش اسرائیل کرده است.

«هاآرتص» به نقل از منابعی در دستگاه قضایی افزود: احتمال می‌رود که استخدام یک وکیل شخصی توسط گالانت با هدف کسب مشورت‌های حقوقی از سوی وی برای اداره جنگ در غزه و لبنان به نحوی است که مانع از دستیابی کمیته‌های تحقیق نهادهای حقوقی بین‌المللی از جمله دیوان لاهه به مستنداتی شود که بتواند به صدور قرار مجرمیت علیه وی منجر شود.

این اقدام گالانت در شرایطی است که دادستان عمومی دادگاه لاهه در ماه می 2023 با ارایه دادخواستی خواستار صدور قرار بازداشت علیه نتانیاهو و گالانت به دلیل جنایات جنگی در حق فلسطینیان ساکن نوار غزه شد.

با این حال نهادهای حقوقی رژیم صهیونیستی در تلاشند تا به هر شکل ممکن مانع از صدور قرار بازداشت برای مقامات ارشد این رژیم توسط دیوان کیفری بین‌المللی (لاهه) شوند.

تل آویو در همین راستا کارشکنی هایی را با هدف به تعویق انداختن صدور احکام این دیوان علیه مقامات ارشد اسرائیل آغاز کرده است. گفته می‌شود نمایندگان رژیم صهیونیستی با تشکیک در بی‌طرفی «بیتی هولر»، یکی از قضات دادگاه بین‌المللی کیفری می کوشند تا در مسیر تحقیقات این پرونده سنگ‌اندازی کنند و تا سر حد ممکن صدور احکام این دادگاه را به تعویق بیندازند.

بسیاری از ناظران و کارشناسان حقوقی بر این باورند که این مسئله ممکن است سیر تصمیم‌گیری در مورد صدور قرار بازداشت نتانیاهو و گالانت توسط دیوان کیفری بین المللی را با تاخیر همراه کند.

تسنیم

0% ...

آخرین اخبار

شهر صرفند لبنان‌‍، کربلای زمان + فیلم


گفتگوی تلفنی وزرای خارجه ایران و عربستان در باره خاتمه جنگ تحمیلی علیه ایران


فروپاشی اعتماد به اسرائیل؛نتانیاهو چهره واقعی خود را در ابوظبی آشکار کرد!


ادعای ترامپ: ایالات متحده به توافق با ایران «بسیار نزدیک‌تر» می‌شود


محکومیت شدید جنایات رژیم صهیونیستی علیه لبنان


پزشکیان: اتلاف منابع در انرژی و آب باید متوقف شود


نیروهای مسلح: تا پای جان از ایران دفاع می‌کنیم


گسترش همکاری تسلیحاتی برلین-تل‌آویو با محور تسلیحات دریایی


تماس‌های تلفنی عراقچی با همتایان مصری و قطری


اصابت حمله پهپادی حزب‌الله به 2 سامانه پدافندی رژیم صهیونیستی