خبرنگار العالم : آرامش نسبی در حومه جنوبی بیروت بعد از حملات بامداد امروز + فیلم

پنج‌شنبه 1 آذر 1403
13:10
خبرنگار شبکه العالم از برقراری آرامش ناپایدار و نسبی در حومه جنوبی بیروت پس از حملات جنگنده های رژیم اشغالگر به مناطق مختلف، به ویژه منطقه «حاره حریک» خبر داد.

العالم - لبنان

حسین فوعانی، خبرنگار العالم از حومه جنوبی بیروت گفت : به محض خروج آموس هوکشتاین، فرستاده ویژٰه آمریکا به بیروت ، پهپهادهای دشمن به طور گسترده در آسمان حومه جنوبی بیروت به پرواز درآمده و بعد از نیمه شب ابتدا به پخش اطلاعیه ها و نقشه های هشدارآمیز و سپس به بمباران مناطق مختلف حومه جنوبی به ویژه حاره حریک اقدام کردند.

خبرنگار العالم افزود : پیام حملات صهیونیست ها این است که مذاکرات به رهبری هوکشتاین میانجی آمریکایی به آتش کشیده منجر خواهد شد ، اما شیخ نعیم قاسم دبیرکل حزب الله شامگاه چهارشنبه در سخنرانی خود خلاف آن را گفت. وی گفت هیچ مذاکره ای زیر آتش نیست و مقاومت، دشمن صهیونیستی را محاصره کرده و زیر آتش می گیرد.

خبرنگار العالم در ادامه گفت: جنگنده های رژیم صهیونیستی از ساعت سه بامداد امروز طی سه حمله با تعداد زیادی موشک منطقه «حاره حریک» در حومه جنوبی بیروت را هدف قرار دادند که بر اثر این حملات ، تعدادی ساختمان ها و منازل مسکونی به طور کامل تخریب شدند و این در حالیست که پهپادها نیز در ارتفاع پایین بیروت و حومه جنوبی بیروت به پرواز درآمدند.

وی خاطرنشان کرد: حاره حریک یکی از مناطقی است که بیش از همه مورد حمله قرار گرفته است و این حملات به تخریب کامل بیش از 200 واحد مسکونی و همچنین تخریب جزئی صدها واحد مسکونی منجر شده است.

آویخای آدرعی، سخنگوی ارتش رژیم صهیونیستی، پس از نیمه‌شب «همه ساکنان منطقه حومه جنوبی بیروت، به‌ویژه در ساختمان‌های مشخص شده در نقشه‌های پیوست و ساختمان‌های مجاور آنها در حاره حریک » را تهدید کرده و مدعی شده بود که « آنها نزدیک تاسیسات و اهداف "حزب الله" هستند.

0% ...

آخرین اخبار

روایت آواره فلسطینی که شهرک نشینان صهیونیست او را مجبور به ترک خانه اش کردند+فیلم


حزب‌الله: ایران توافق با آمریکا را به توقف جنگ لبنان مشروط کرده است


غریب‌آبادی: غزه آزمون پایبندی دولت‌ها به حقوق بین‌الملل است


بقائی: حماسه آزادسازی خرمشهر، نماد شکست‌ناپذیری مردم ایران است


ایران ارایه دهنده الگوی جدید جنگ و راهگشای ملت‌های استقلال‌طلب و آزادی‌خواه است


هدف قرار دادن پهپاد رادار گریز صهیونی بر فراز هرمزگان+ فیلم


اعتراف رژیم صهیونیستی به محاسبات اشتباه در جنگ با ایران+ فیلم


عبور ۳۳ فروند کشتی در شبانه‌روز گذشته با مجوز نیروی دریایی سپاه


گفت‌وگوی وزرای خارجه قطر و کویت درباره مذاکرات اسلام‌آباد


افزایش شمار تلفات بمب‌گذاری در پاکستان/۳۴ کشته و ۹۰ زخمی+ فیلم