کانادا: به تمام حکم‌های دادگاه‌های بین‌المللی پایبند هستیم

جمعه 2 آذر 1403
05:12
کانادا: به تمام حکم‌های دادگاه‌های بین‌المللی پایبند هستیم نخست وزیر کانادا به صدور حکم بازداشت بین المللی نتانیاهو و گالانت واکنش نشان داد.

العالم - آمریکا
جاستین ترودو نخست وزیر کانادا در واکنش به صدور حکم جلب نتانیاهو و گالانت از سوی دیوان کیفری بین المللی تاکید کرد: همگان باید به قوانین بین المللی احترام بگذارند.

وی افزود: ما به تمام احکام و قوانین دادگاه‌های بین المللی پایبند خواهیم بود.

پیش از این نیز بسیاری از کشورهای جهان از جمله کشورهای غربی از پایبندی خود به حکم دیوان کیفری بین المللی خبر داده‌اند.
پیشتر دیوان کیفری بین‌المللی با انتشار بیانیه‌ای در وب‌سایت خود اعلام کرد این دادگاه حکم بازداشت نخست‌وزیر رژیم صهیونیستی و وزیر جنگ برکنار شده این رژیم را به دلیل جنایات جنگی مرتکب شده در جنگ غزه صادر کرده است.

در این بیانیه آمده است: «حکم بازداشت نتانیاهو و گالانت به دلیل ارتکاب جنایات جنگی از تاریخ دست‌کم ۸ اکتبر ۲۰۲۳ الی ۲۰ مه ۲۰۲۴، روزی که دادستان درخواستی را در این خصوص ارائه داد، صادر شده است.»

0% ...

آخرین اخبار

سرنگونی مقاومت یا برهم زدن توازن قوا در منطقه؟


اسرائیل به مرز ترکیه رسید!


سردار ابن‌الرضا: مسیر شهدای صنایع دفاعی با قدرت ادامه خواهد یافت


آتش‌سوزی مهلک در هتلی در کلکته هند؛ دست‌کم ۹ نفر کشته شدند


امنیت منطقه یک مسئولیت مشترک است


شهیده طاهری نخبه ی فیزیک کوانتوم


بازخوانی نقش کلیدی زنان بحرینی در جریان انقلاب ۱۴ فوریه


نقش محاسبات انتخاباتی در پس حمله رژیم صهیونیستی به پایگاه سوریه


ورود محموله ذرت دامی به بندر چابهار برای تقویت ذخایر راهبردی


 کوشنر در بحبوحه تشدید تجاوزات "اسرائیل" طرح ترامپ را زنده نگه می‌دارد!