رژیم صهیونیستی رکورددار بزرگترین قاتل تاریخ

جمعه 2 آذر 1403
12:18
امروز هفتادمین سالگرد انتشار کتاب رکوردهای گینس است اما امسال این رکورد متفاوت با سال های گذشته است زیرا امسال رژیم صهیونیستی رکورد قتل را شکسته و به عنوان بزرگترین قاتل تاریخ معاصر شناخته شده است.

العالمترکیه

امسال سازمان اوپن رفح در شهر استانبول ترکیه مراسمی را با حضور حامیان فلسطین برگزار کرد و در آن رژیم صهیونیستی را به خاطر جنایاتش در فلسطین نازیسم معاصر نامید.

انس یلمان رئیس روابط خارجی دانشگاه ابن خلدون به خبرنگار شبکه خبری العالم گفت: ما امسال با انتشار یک کتاب به جهانیان توضیح دادیم که اقدامات رژیم صهیونیستی قبل و بعد از 7 اکتبر 2023 نسل کشی و کشتار بوده و کوشیدیم به شکل طنز این رژیم را در گینس به عنوان رکورددار قتل و جنایت ثبت کنیم.

این کتاب همچنین آمریکا را مسوول جنایات صهیونیستی در غزه به ویژه علیه زنان و کودکان بی گناه فلسطینی می داند.

فرقان پیکار یکی از شرکت کنندگان در این مراسم گفت: یکی از اهداف مراسم آن است که به دنیا پیام دهد که کشورهای جهان می بایست به مساله فلسطین و غزه به شکلی منصفانه نگاه کنند و این که جنایات دشمن صهیونیستی در غزه می طلبد که مقامات سیاسی و فرماندهان نظامی صهیونیست به خاطر قتل کودکان، زنان و مردان فلسطینی محاکمه شوند.

برگزارکنندگان مراسم گفتند که روش آنها استفاده از طنز برای بیدار کردن وجدان مردم جهان است اما همین طنز حاوی تراژدی است که باعث گریه جهانیان بر مردم غزه می شود که توسط دشمن صهیونیستی به شکل گروهی به قتل می رسند.

0% ...

آخرین اخبار

آلمان استقرار موشک‌های تاماهاوک آمریکا را متوقف کرد


همتی: اولویت اول تأمین ارز کالاهای اساسی و داروی مردم است


پوتین: ایران به دنبال تسلیحات هسته‌ای نیست + فیلم


گزارش العالم از مشارکت کودکان در فعالیت های آموزشی در راهپیمایی های شبانه در تهران


رایزنی وزیر خارجه قطر با عراقچی پس از دیدار با مقامات آمریکایی


بقائی: مدیرکل آژانس انرژی اتمی دست از سیاسی کاری بردارد


آیت‌الله نوری همدانی: مسلمانان از مردم لبنان و حزب‌الله حمایت کنند


دیدار سرلشکر عبداللهی با فرمانده کل قوا/ ابلاغ تدابیر جدید برای مقابله مقتدرانه با دشمن


غول های نفتی: بازارهای جهانی انرژی دستخوش تغییرات بی سابقه خواهد شد


پزشکیان: هرگونه مذاکره‌ای با هدف احقاق حقوق ملت و دفاع مقتدرانه از منافع ملی است