حزب الله پایگاه تجهیزات فنی حیفا و سایت جاسوسی صهیونیست ها را در جبل الشیخ هدف قرار داد

جمعه 2 آذر 1403
21:12
حسین عز الدین، خبرنگار العالم مستقر در منطقه صور، جنوب لبنان، گزارش داد که حزب الله سایت تجهیزات فنی "حبوشیت"، پایگاه گروهان تیپ 810 رژیم صهیونیستی در بلندی های جبل الشیخ واقع در مناطق جولان اشغالی سوریه را هدف حملات موشکی خود قرارداد.

العالم _ لبنان
خبرنگار ما همچنین خاطرنشان کرد که رزمندگان حزب الله سایت هشدار زودهنگام ومرکز جاسوسی وجمع آوری اطلاعات رژیم صهیونیستی، وابسته به لشکر 210 جولان را در بلندی های جبل الشیخ نیز با موشک هدف قرار داد.
خبرنگار العالم ، با اشاره به بیانیه جدیدی حزب الله که در آن رزمندگان مقاومت از هدف قرار دادن منطقه کریات شمنا با انبوهی از موشک های استراتژیک خبر داده بودند خاطرنشان کرد: مقاومت اسلامی پایگاه تجهیزات فنی حیفا که در 35 کیلومتری مرز لبنان و فلسطین در شرق شهر اشغالی حیفا ، را با یک سری موشک های خاص هدف قرار داده است.
ازسوی دیگر حزب الله با مجموعه ای از موشک ها و انبوهی از پهپادهای تهاجمی، علاوه بر شهرک صهیونیستی «سعاء»، شهرک های مجاور آن مانند شهرک های المناره، حونین و مالکیه را هدف حملات خود قرارداد.

0% ...

آخرین اخبار

گفت وگوی تلفنی وزرای امور خارجه ایران و اسپانیا


حمله موشکی و پهپادی حزب الله به تجمع نظامیان رژیم اسرائیل


خرید هیجانی ارز در نرخ‌های بالا پر ریسک است


عارف: صنعت نفت در دوران جنگ درخشان ظاهر شد


سقوط آزاد ترامپ در نظرسنجی‌ها؛ رکورد نارضایتی ۶۲ درصدی


بقائی: طرح ایران منحصرا بر پایان جنگ متمرکز است


سخنگوی دولت: مشکلی در تأمین ورق‌های فولادی وجود ندارد


ولایتی: سیاست بین‌الملل لوکیشن فیلم «جک اسپارو» نیست


حماس: در صورت پایبندی اسرائیل به تعهدات، آماده شرکت در مذاکرات مرحله دوم آتش‌بس هستیم


گفتگوی تلفنی وزرای امور خارجه جمهوری اسلامی ایران و آلمان