عراقچی: ایران حق دارد به اسرائیل پاسخ دهد اما تحولات منطقه را هم در نظر می‌گیرد

چهارشنبه 7 آذر 1403
18:54
عراقچی: ایران حق دارد به اسرائیل پاسخ دهد اما تحولات منطقه را هم در نظر می‌گیرد
وزیر امور خارجه ایران می‌گوید تهران از حق مشروع برای واکنش به حمله تجاوز نظامی رژیم صهیونیستی برخوردار است اما تحولات منطقه از جمله آتش‌بس در لبنان را در نظر خواهد گرفت.

العالم - ایران

«سید عباس عراقچی» وزیر امور خارجه ایران که برای حضور در نشست مجمع جهانی تمدن‌ها در لیسبون، پرتغال به سر می‌برد، عصر امروز به خبرنگاران گفت: «تهران حق خود برای واکنش به حملات هوایی ماه گذشته اسرائیل به ایران را محفوظ می‌داند، اما تحولات دیگری در منطقه مانند توافق آتش‌بس در لبنان را نیز در نظر می‌گیرد.»

طبق گزارش رویترز، وزیر خارجه ایران به خبرنگاران گفت که ایران از توافق روز سه‌شنبه استقبال می‌کند و امیدوار است که این توافق بتواند به آتش‌بس دائمی منجر شود.

او در پاسخ به سوالی مبنی بر کاهش یافتن تنش‌ها بین ایران و رژیم صهیونیستی در پی توافق آتش‌بس لبنان گفت: «به رفتار اسرائیل بستگی دارد.»

رژیم صهیونیستی در ۲۶ اکتبر و در اقدامی تجاوزگرانه به اقدامی نظامی علیه ایران دست زد که در پی آن، چهار نیروی پدافندی ارتش به شهادت رسیدند.

در پی اقدام تجاوزگرانه رژیم صهیونیستی، مسوولان ایران اعلام کردند که این اقدام بی‌پاسخ باقی نخواهد ماند.

در همین راستا، امروز «محمدباقر قالیباف» رئیس مجلس شورای اسلامی تاکید کرد: «حتما عملیات وعده صادق ۳ را داریم و این تصمیم ماست و زمان آن هم جز عملیات است که در وقت و زمان خودش انجام می‌شود.»

0% ...

آخرین اخبار

جزئیات مذاکرات امروز در دوحه/ غریب‌آبادی: جلسه‌ای با مقام‌های بانک مرکزی قطر برگزار شد


سخنگوی ارتش: نیروهای هوایی و دریایی در آماده‌باش کامل به سر می‌برند


نامه ایران به شورای امنیت در پی تهدید مقام معظم رهبری توسط رژیم صهیونی


مراسم وداع و تشییع پیکر آقای شهید ایران با حضور میلیون‌ها جانفدا برگزار می‌شود


تهران آماده میزبانی از مراسم آخرین وداع با رهبر شهید انقلاب+ فیلم


بازدید دبیر شورای عالی انقلاب فرهنگی از یادمان شهدای ناوشکن دنا


ویدیوگرافیک/ چشم ایران در فضا


ترامپ: جلسات بسیار خوبی در رابطه با ایران داشتیم


دیوان عالی اسرائیل انتصاب وکیل شخصی نتانیاهو به سمت بازرس کل را متوقف کرد


عفو بین‌الملل: نیروهای پشتیبانی سریع در الفاشر سودان مرتکب جنایات علیه بشریت شدند