تحلیلگر عرب:

باور صهیونیست ها درباره تضعیف غزه پس از آتش‌بس لبنان، غلط است

پنج‌شنبه 8 آذر 1403
13:15
باور صهیونیست ها درباره تضعیف غزه پس از آتش‌بس لبنان، غلط است تحلیلگر عرب گفت: تصور «بنیامین نتانیاهو» نخست وزیر رژیم صهیونیستی مبنی بر اینکه توقف جنگ در جبهه لبنان سبب تضعیف غزه خواهد شد، درست نیست و محور مقاومت شیوه هایی برای تداوم حمایت و پشتیبانی دارد.

«عادل شدید» تحلیلگر عرب و یکی از کارشناسان مسائل رژیم صهیونیستی افزود: ناتوانی نتانیاهو و بحرانی که با آن رو به رو است، سبب شد که به سمت آتش بس با لبنان برود. جبهه شمالی ارتش رژیم اشغالگر را تضعیف کرد.

عادل شدید ادامه داد: نتیجه جنگ در شمال تحقق اهداف رژیم صهیونیستی و پیروزی بر لبنان نبود، بلکه ناتوانی و ضعف و محقق نشدن اهداف این رژیم را به همراه داشت و اینکه این پیروزی برای حزب الله و حماس و نیروهای مقاومت منطقه است.

این کارشناس تصریح کرد: اگر رژیم صهیونیستی حزب الله را شکست می‌داد، این برداشت قابل فهم بود که امکان تاثیر منفی بر حماس وجود دارد؛ اما هنگامی که سرکردگان این رژیم با اجبار و از روی ضعف، تن به آتش بس دادند، به نظر نمی رسد که تاثیری منفی بر حماس داشته باشد.

عادل شدید اضافه کرد: حزب الله و محوری که به آن وابسته است، ابزارهای بسیاری خواهند یافت که از طریق آن به حمایت از غزه حتی پس از آتش بس در لبنان ادامه خواهند داد، البته اگر این آتش بس ادامه پیدا کند.

به گزارش ایرنا،‌ یاد آور می شود که آتش بس بین رژیم صهیونیستی و لبنان با میانجیگری بین المللی بامداد روز چهارشنبه (7 اذر ماه) به وقت بیروت (۵:۳۰ بامداد به وقت تهران) اجرایی شد.

0% ...

آخرین اخبار

رهبر انصارالله یمن: ایستادگی ایران، الگوی مقابله با دشمن مشترک است


المشاط: امت اسلامی باید برای مقابله با طرح «اسرائیل بزرگ» متحد شود


طنین فریاد الله اکبر مردم سراسر کشور در لبیک به رهبر انقلاب


سنتکام: هیچ کشتی را در تنگه هرمز اسکورت نمی‌کنیم


بازگشت قالیباف و هیئت مذاکره‌کنندهٔ ایران از قطر


جنگنده‌های صهیونیستی روستاها و ساختمان‌های مسکونی در نبطیه را هدف قرار دادند


پزشکیان: عید قربان پیام رسای کرامت، آزادگی و نهراسیدن از فرعون‌های زمانه است


اشارهٔ رهبر معظم انقلاب به پیش‌بینی رهبر شهید دربارهٔ پایان عمر رژیم صهیونی + فیلم


قدردانی پزشکیان ازتلاش‌های دیپلماتیک عمان برثبات منطقه


رهبر انقلاب در پیام حج: با سلاح الله اکبر بود که ملّت مسلمان ایران در چهل و هفت سال قبل قیام کرد