خبر فوری:

سکوت پرهیاهوی ساکنان تل‌آویو علیه نتانیاهو

جمعه 9 آذر 1403
17:53
سکوت پرهیاهوی ساکنان تل‌آویو علیه نتانیاهو صدها زن در تل آویو با پوشیدن لباس سفید در تظاهرات اعتراض آمیز سکوت در تل آویو علیه کابینه بنیامین نتانیاهو نخست وزیر رژیم صهیونیستی شرکت کردند.

العالم - فلسطین

به گزارش شبکه خبری العالم به نقل از پایگاه الشروق مصر، در این تظاهرات که در خیابان جورج در تل آویو برگزار شد معترضان خیابان را به روی عبور و مرور خودروها بستند.

روزنامه عبری زبان هاآرتص در این باره نوشت که تظاهرات مذکور توسط گروه موسوم به «نگهبانی ۱۰۱» در حمایت از تبادل اسرا بین رژیم صهیونیستی و مقاومت فلسطین برگزار شد.

اعتراضات مذکور از چند هفته قبل در بیت‌المقدس توسط مادران اسرای صهیونیست آغاز شد و هدف آن تمرکز بر مساله تبادل اسرا با روش‌های اعتراض آمیز غیرمعمول است.

معترضان صهیونیست در این دوره از تظاهرات با نشستن بر روی زمین و خودداری از سردادن هرگونه شعاری تلاش کردند تا پلیس رژیم اشغالگر را در زمینه تعامل و برخورد با اعتراضات مسالمت‌آمیز دچار مشکل کنند.

اعتراضات جاری، اولین فعالیت از نوع خود در تل آویو است و پلیس رژیم صهیونیستی خیابان را در مقابل عبور و مرور خودروها بست تا از تشدید تنش‌ها جلوگیری کند.

روز پنجشنبه نیز هزاران صهیونیست در اعتراض به کارشکنی کابینه نتانیاهو در حصول توافق با جنبش حماس بر سر مبادله اسیران، در تل آویو مرکز سرزمین‌های اشغالی فلسطین تظاهرات کردند.

بر اساس این گزارش، صهیونیست‌های شرکت کننده در این تظاهرات از کابینه نتانیاهو خواستند که به جنگ علیه ساکنان غزه پایان دهد و برای آزادی اسیران صهیونیست در غزه با جنبش حماس یک توافقنامه امضا کند.

صهیونیست‌ها با سردادن شعارهای «با هم هستیم» و «تنها صلح امنیت می‌آورد»، مخالفت خود را با کارشکنی کابینه رژیم صهیونیستی برای انجام توافق با حماس برای آزادی اسیران صهیونیست در غزه اعلام کردند و خواستار پایان دادن به تجاوزهای ارتش رژیم صهیونیستی علیه ساکنان غزه شدند.

پیشتر نیز شهرک نشینان صهیونیست روزهای شنبه و دوشنبه با برگزاری تظاهرات در جنوب تل آویو، خواستار امضای هرچه زودتر توافق با حماس بر سر بازگرداندن اسیران صهیونیست در غزه شده بودند.

همچنین شهرک‌نشینان شنبه هفته گذشته در اعتراض به سکوت اسحاق هرتزوگ رئیس رژیم صهیونیستی در قبال «از بین رفتن توافق تبادل اسیران» و کنار گذاشتن این توافق توسط کابینه نتانیاهو، مقابل خانه هرتزوگ در تل آویو دست به تظاهرات زدند.

با گذشت بیش از یک سال از عملیات طوفان الاقصی و اسارت شماری از صهیونیست‌ها به دست مقاومت فلسطین در نوار غزه، رژیم صهیونیستی با وجود تجاوز گسترده به این منطقه نه تنها نتوانسته اسرای صهیونیست را آزاد کند، بلکه شمار زیادی از آنها در حملات هوایی و توپخانه‌ای این رژیم به مناطق مختلف نوار غزه کشته شده‌اند.

در حالی که خانواده‌های اسرای صهیونیست خواستار توافق با حماس برای آزادی آنها هستند، بنیامین نتانیاهو بر سر هرگونه توافقی در این باره مانع تراشی می‌کند و چند دوره مذاکره در این باره در قطر و مصر را به شکست کشانده است.

0% ...

آخرین اخبار

گزارش العالم از مخالفت لبنانی ها با «توافق چارچوب» میان مقامات بیروت و تل‌آویو + فیلم


تاکید عربستان، مصر و قطر بر لزوم پایبندی به توافق تهران و واشنگتن


ابلاغ تسلیت و همدردی دولت و مردم ایران در گفت‌وگوی تلفنی عراقچی و همتای ونزوئلایی


حمله اخیر آمریکا نقض یادداشت تفاهم خاتمه جنگ با ایران بود+ فیلم


اهداف واقعی رژیم صهیونیستی از توافق‌ چارچوب با لبنان+ ویدیو


گزارش العالم از آیین عاشورای حسینی در محل عروج ملکوتی قائد شهید انقلاب + فیلم


ادعای رسانه صهیونیستی درباره احتمال ایجاد خط ارتباطی مستقیم بین رژیم اشغالگر و ارتش لبنان


اسموتریچ: شهرک‌سازی در کرانه باختری، غزه و جنوب لبنان را تقویت می‌کنیم


تأکید رئیس جریان آزاد میهنی لبنان بر تضمین خروج اسرائیل از جنوب این کشور


جبهه عمل اسلامی: توافق چارچوب میان دولت لبنان و دشمن صهیونیستی «مرده به دنیا آمده است»


پربیننده ترین خبرها

مذاکرات لبنان و اسرائیل یک روز دیگر تمدید شد؛ اختلافات ادامه دارد


حامیان فلسطین در ایتالیا خواستار قطع روابط با رژیم صهیونیستی شدند


رایزنی‌های عربستان، قطر و عمان درباره نتایج تفاهم آمریکا و ایران بر امنیت منطقه


یادداشت فعال رسانه‌ای عراقی:رهبر بزرگم، آیت‌الله خامنه‌ای؛ شهادت می‌دهم که تو پیروز حقیقی این نبرد هستی


تداوم نقض آتش‌بس در لبنان/ حمله هوایی رژیم صهیونیستی به «نبطیه» + فیلم


آخرین آمار قربانیان زلزله ونزوئلا تا این لحظه به ۲۳۵ نفر؛ وهمزمانی وقوع زلزله در ژاپن


اذعان روزنامه آمریکایی به خسارت سنگین ایران به پایگاه آمریکا در بحرین


درگیری در جنوب لبنان شماری از نظامیان صهیونیست زخمی شدند


شیخ نعیم قاسم: پروژه آمریکایی ـ صهیونیستی برای حذف مقاومت شکست خورده است


واکنش تهران به بیانیه آمریکا و شورای همکاری؛ امنیت منطقه با دخالت خارجی محقق نمی‌شود


کربلای معلا در روز عاشورا میزبان میلیون‌ها زائر امام حسین (ع) از سراسر جهان