مقام یمنی: طمع رژیم صهیونیستی فراتر از فلسطین و لبنان است

جمعه 9 آذر 1403
21:37
مقام یمنی: طمع رژیم صهیونیستی فراتر از فلسطین و لبنان است
«مهدی المشاط» رهبر شورای عالی سیاسی یمن جمعه شب با هشدار به این که "طمع‌ورزی‌ رژیم صهیونیستی، دست‌درازی به فراتر از فلسطین و لبنان است"، از کشورهای عربی خواست که به این حقیقت توجه کنند.

العالم - یمن

به گزارش شبکه «المسیره» یمن، المشاط با تبریک پنجاه و هفتمین سالگرد استقلال یمن به مردم و نیروهای مسلح این کشور، تأکید کرد که هرگونه تلاش برای تشدید تنش علیه یمن با پاسخی قاطع‌تر و شدیدتر روبه‌رو خواهد شد.

وی آزادی و استقلال را نتیجه حتمی مقاومت و جهاد ملت‌ها در برابر اشغالگران دانسته و حرکت ملت فلسطین در عملیات «طوفان الاقصی» را اقدامی مشروع و ضروری برای مقابله با اشغالگری اشغالگران توصیف کرد.

المشاط با اشاره به طمع‌ورزی‌های رژیم صهیونیستی گفت که اهداف این رژیم فراتر از فلسطین و لبنان است و از کشورهای عربی خواست که به این حقیقت توجه کنند.

وی همچنین تأکید کرد که وظیفه دینی، اخلاقی و انسانی تمام مسلمانان و آزادگان جهان حمایت از ملت فلسطین است.

0% ...

آخرین اخبار

تمرین شاگردان قلعه نویی در دانشگاه جرج واشنگتن


استفاده آمریکا از پایگاه‌های هوایی ایتالیا برای دولت ملونی جنجال آفرید


حمله به زیرساخت های ایران، حمله به امنیت انرژی جهان بود


هشدار قاآنی به صهیونیست‌ها؛ باید سراسر لبنان را ترک کنید


وزرای نفت ایران و هند بر توسعه و تقویت همکاری‌ها در حوزه انرژی تاکید کردند


کارشناس امور راهبردی: مقاومت ابتکار عمل میدانی را در جنوب لبنان در دست دارد


پرچم عاشورا در قلب اروپا به اهتزاز درآمد+ویدیو


اعلام آمادگی هلال‌احمر ایران برای امدادرسانی به زلزله‌زدگان ونزوئلا


زلزله‌ مهیب ونزوئلا؛ ۳۲ کشته و ۷۰۰ زخمی تا این لحظه


ادعاهایی درباره تحویل برخی مناطق اشغالی لبنان به ارتش با هماهنگی آمریکا


پربیننده ترین خبرها