رئیس جمهور اسبق لبنان: عامل جنگ در حلب و لبنان یکی است

يکشنبه 11 آذر 1403
15:47
 رئیس جمهور اسبق لبنان: عامل جنگ در حلب و لبنان یکی است
رئیس جمهور اسبق لبنان با تاکید بر اینکه گروهک های تکفیری در زمان آغاز جنگ غزه کجا بودند خاطرنشان کرد که عامل جنگ در لبنان و سوریه یکی است.

العالم - لبنان

به گزارش شبکه المنار، امیل لحود، رئیس جمهور اسبق لبنان در اظهاراتی گفت: بیش از یک دهه پیش می گفتیم که هدف از جنگ علیه سوریه ایجاد خاورمیانه جدید است که مطیع دشمن اسرائیلی باشد و از حقوق و مرزهای خود کوتاه بیاید، وقتی این حرف ها را می زدیم متهم به جانبداری می شدیم اما بهترین شاهد بر حرف های ما اتفاقات امروز است؛ به محض اینکه جنگ لبنان به پایان رسید جنگ سوریه آغاز شد. این مساله ثابت می کند که عامل یکی است، این جا به طور مستقیم است و در آن جا با واسطه.

وی این پرسش را مطرح کرد که زمان آغاز جنگ در غزه، گروهک های تکفیری که اکنون در سوریه می جنگند کجا بودند؟ آن ها حتی با یک بیانیه از مردم فلسطین و مسلمانان حمایت نکردند بلکه ماموریت را به دیگران سپردند، این درحالی است که اکنون علیه کسی که نقش تاریخی در حمایت از مساله فلسطین داشته است به پا خواستند.

لحود افزود: همانگونه که به لطف مجاهدان قهرمان مقاومت حمله به لبنان شکست خورد، به لطف ارتش عربی سوریه که پیش از این توطئه های قبلی را شکست داده، تلاش ها برای سیطره بر حلب نیز با شکست مواجه خواهد شد.

رئیس جمهور اسبق لبنان گفت: تمام این امور به این دلیل است که بشار اسد، رئیس جمهور سوریه با مساله دیدار با رجب طیب اردوغان، رئیس جمهور ترکیه که چندین چهره و چندین زبان دارد مخالفت کرد. اردوغان از اسد می خواهد که علیه بخشی از ملت و وطن خود توطئه کند و او(اردوغان) پروژه های توسعه طلبانه برای بازگرداندن امپراطوری عثمانی دارد؛ امپراطوری که تمام ملت های منطقه از آن رنج کشیدند. بشار اسد کار خوبی انجام داد زیرا رودر رو شدن و مقابله را انتخاب کرد و این تنها زبانی است که سرکشانی مانند اردوغان و دشمن اسرائیلی آن را می فهمند.

درهمین حال فرماندهی کل ارتش و نیروهای مسلح سوریه در آخرین بیانیه خود اعلام کرد که گروه‌های تروریستی همچنان از طریق رسانه‌های خود و در راستای جنگ رسانه‌های هماهنگ و سازمان یافته به انتشار اخبار دروغ می‌پردازند تا از این طریق روحیه ملت و ارتش قهرمان سوریه را درهم بشکنند.

این بیانیه می‌افزاید: این گروه‌ها از حوادث اخیر در شهر حلب و تمرکز برخی از رسانه‌های جهانی و عربی بر انتشار همه اخبار بدون دقت در صحت این اخبار سوء استفاده کرده و حج عظیمی از اخبار دروغ و شایعه را درباره شهرهای سوریه منتشر می‌کنند.

در ادامه این بیانیه آمده است: فرماندهی ارتش و نیروهای مسلح از مردم سوریه می‌خواهد که به این رسانه‌ها توجه نکرده و اخبار منتشر شده در صفحات آنها را جدی نگیرند. ارتش سوریه همواره حضوری قدرتمندی در دفاع از کشور و شهروندان در مقابل تروریسم و حامیان آن داشته و خواهد داشت.

به گزارش ایرنا،‌ فرماندهی کل ارتش و نیروهای مسلح سوریه تاکید کرد که مقابله با گروه‌های تروریستی با موفقیت و قاطعانه در جریان است و به زودی ضد حمله برای بازپس گیری همه مناطق و پاکسازی آن از لوث تروریسم، آغاز خواهد شد.

0% ...

آخرین اخبار

در برنامه ’بغیر حق’ العالم مطرح شد؛ 100 بار حمله به روستای مجدل سلم در جنوب لبنان ظرف ده دقیقه


قرارگاه‌ خاتم الانبیاء: آمریکا اسرائیل را کنترل نکند پاسخ می‌دهیم


کربلای معلا در روز عاشورا میزبان میلیون‌ها زائر امام حسین (ع) از سراسر جهان


پیامی که از نبودن یک قاب مشترک در تفاهمنامه ایران و آمریکا مخابره شد


واکنش تهران به بیانیه آمریکا و شورای همکاری؛ امنیت منطقه با دخالت خارجی محقق نمی‌شود


درگیری در جنوب لبنان شماری از نظامیان صهیونیست زخمی شدند


شیخ نعیم قاسم: پروژه آمریکایی ـ صهیونیستی برای حذف مقاومت شکست خورده است


تداوم نقض آتش‌بس در لبنان/ حمله هوایی رژیم صهیونیستی به «نبطیه» + فیلم


آخرین آمار قربانیان زلزله ونزوئلا تا این لحظه به ۲۳۵ نفر؛ وهمزمانی وقوع زلزله در ژاپن


اذعان روزنامه آمریکایی به خسارت سنگین ایران به پایگاه آمریکا در بحرین


پربیننده ترین خبرها

نیروی دریای سپاه: عبور ایمن از تنگه هرمز فقط از مسیرهای اعلامی ایران ممکن است/ با شناورهای متخلف برخورد خواهد شد


بقائی: ناتو باید برای همدستی با آمریکا-اسراییل در ارتکاب جنایت علیه ایران پاسخگو باشد


بقائی: اظهارات متناقض آمریکایی ها درباره یادداشت تفاهم از بدگمانی ایرانیان نمی کاهد


اعلام وضعیت اضطراری در ونزوئلا به دنبال ۲ زلزله قدرتمند/برآورد اولیه تعداد قربانیان بین ۱۰ تا ۱۰۰ هزار نفر+ فیلم


تغییرات راهبردی جدید در منطقه در راه است/ کاهش برتری اسرائیل با ظهور اقتدار ایران


ادعای ترامپ: خاورمیانه در پی توافق «تاریخی» با ایران برای نخستین بار شاهد صلح خواهد بود


گزارش العالم از عزاداری عاشورایی مردم نبطیه لبنان در سایه تهدیدات اشغالگران+ فیلم


پزشکیان: امام حسین(ع) به ما آموخت نه ظلم کنیم، نه ظلم بپذیریم و نه مقابلش سکوت کنیم


کشته و زخمی شدن 2 نظامی صهیونیست در جنوب لبنان


ادامه کاهش قیمت نفت برنت به ۷۲ دلار


زنگ خطر کاهش کمک ها به غزه به صدا درآمد