هلاکت ۱۶۰۰ تروریست در سوریه در یک هفته

چهارشنبه 14 آذر 1403
15:46
هلاکت ۱۶۰۰ تروریست در سوریه در یک هفته منابع خبری از تداوم عملیات ارتش سوریه برای مقابله با گروه های تروریستی در این کشور خبر داده و اعلام کردند که دست کم در یک هفته اخیر هزار و ۶۰۰ تروریست در سوریه به هلاکت رسیده اند.

العالم - سوریه

تلویزیون رسمی سوریه اعلام کرد که طی این هفته بیش از هزار و ۶۰۰ تروریست توسط ارتش سوریه کشته شدند.

خبرگزاری رسمی سوریه (سانا) نیز گزارش داد: نیروهای ارتش سوریه تعدادی از تروریست ها را در شهر حماه کشته و تسلیحات نظامی آن ها را منهدم و به فاصله ۲۰ کیلومتری آن ها را از شهر دور کرده اند.

طبق این گزارش، ارتش سوریه درگیری های شدیدی با گروهک های تروریستی در شرق حماه و ریف داشته است.

ارتش سوریه نیز اعلام کرد که تعدادی از دانشجویان و افسران دانشکده مهندسی نظامی «الاسد» حلب در جریان مقابله با اشغالگران در منطقه «السفیره» کشته و زخمی شدند.

ارتش سوریه همچنین اعلام کرد که با همکاری نیروهای سوری و روسی محاصره این مرکز آموزش نظامی شکسته شد و امنیت خروج دانشجویان و افسران از حلب به سمت حمص فراهم شده است.

برخی منابع خبری نیز گزارش داد که نیروهای ارتش پس از درگیری شدید با عناصر تحریر الشام کنترل منطقه «طوبا» را در دست گرفتند.

از سوی دیگر، گروه های مسلح تروریستی مدعی شدند که با پهپادهای شاهین ۳ تانک ارتش سوریه را منفجر کرده و تعدادی از نظامیان سوری را در منطقه جبل کفراع در نزدیکی حماه کشته اند.

در همین حال، شبکه المیادین امروز (چهارشنبه) گزارش داد: 20 نفر از عناصر گروهک فیصل المجد وابسته به گروه تروریستی موسوم به «ارتش ملی» سوریه روز سه شنبه در جریان کمین عناصر گروه مسلح موسوم به «نیروهای دموکراتیک سوریه» (قسد) که از جانب آمریکا حمایت و پشتیبانی می شوند، کشته شدند.

0% ...

آخرین اخبار

خبرنگار العالم در پمپ بنزین های پایتخت: جریان سوخت‌رسانی عادی است


هشدار سخنگوی‌ ارشد نیروهای مسلح به دشمنان در پی حمله به مناطق مسکونی


سخنگوی سپاه: ادعای عبور کشتی با اسکورت ارتش آمریکا از تنگه هرمز کذب محض است


سازمان اطلاعات سپاه: تعدادی از عوامل و عناصر وطن‌فروش دستگیر شدند


عراقچی: انتشار اخبار جعلی، مردم آمریکا را از سونامی اقتصادی نجات نخواهد داد


ورود موج جدید موشک‌های ایرانی به سرزمین‌های اشغالی


ایران «جنایت تروریستی هولناک» و ترور ۴ دیپلمات‌ خود در لبنان را محکوم کرد


تاکید پزشکیان بر لزوم محکومیت جنایات آمریکا و رژیم صهیونیستی در مجامع بین‌المللی


قطر: ارتباط با ایران برقرار است/ بر کاهش تنش متمرکز هستیم


پیام تبریک رئیس‌جمهور عراق به رهبر انقلاب