وزیر خارجه قطر در نشست دوحه:

اوضاع سوریه خطرناک است

شنبه 17 آذر 1403
14:06
اوضاع سوریه خطرناک است
 وزیر خارجه قطر اوضاع سوریه را خطرناک توصیف کرد و خواهان چارچوبی مطلوب برای حل و فصل پایدار بحران این کشور شد.

العالم - سوریه

به گزارش شبکه الجزیره، «محمد بن عبدالرحمن آل ثانی» نخست وزیر و وزیر خارجه قطر امروز شنبه در سخنانی در نشست دوحه (فروم دوحه) گفت: اوضاع سوریه در حال تغییر است و ممکن است خطرناک تر شود و نسبت به جنگ داخلی هشدار می دهیم. باید یک چارچوب مطلوب را ایجاد کرد تا به راه حل پایدار در سوریه برسیم.

وی تاکید کرد: با توجه به درگیری های غزه، بروز چنین اوضاعی در سوریه پیش بینی می شد. در صورتی که راه حل سیاسی در سوریه ایجاد نشود، جنگ داخلی وحدت سوریه را تهدید خواهد کرد.

وزیر خارجه قطر مدعی شد: هیچ گونه تحرکات جدی از سوی «بشار اسد» درخصوص اصلاح روابط با مردم سوریه ندیده ایم.

محمد بن عبدالرحمن در بخش دیگری افزود: با دولت آینده دونالد ترامپ، رئیس جمهور منتخب آمریکا درمورد مذاکرات آتش بس غزه همکاری خواهیم کرد. حل درگیری های منطقه از طریق کاهش تنش و ایجاد کانال های ارتباطی میان طرف های مختلف است.

وی افزود: واشنگتن موضع ما در تعامل با جنبش حماس را درک می کند و انتظار نمی رود که ما راه حل های خود را بر این جنبش تحمیل کنیم.

درگیری ها در سوریه از بامداد هفتم آذر ماه ۱۴۰۳ برابر با ۲۷ نوامبر ۲۰۲۴ در مناطق شمال غرب، غرب و جنوب غرب حلب آغاز شده است.

0% ...

آخرین اخبار

چین: آمریکا باید سیاست خصمانه خود را نسبت به کره شمالی کنار بگذارد


مراسم اربعین رهبر شهید در شهر مقدس قم برگزار شد +فیلم


گفت وگوی تلفنی وزرای امور خارجه ایران و موریتانی


خلیل الحیه: قتل عمدی فرماندهان پلیس غزه را محکوم می‌کنیم


گفتگوی تلفنی عراقچی و عاصم منیر


نماینده ایران: تجاوز نظامی آمریکا و اسرائیل سیاسی‌کاری شورای امنیت را آشکار کرده است


بازتاب جالبترین خبرها و واکنشها در جدیدترین قسمت از برنامه "عالمکم"


اسپانیا تحریم مقام‌های دیوان کیفری بین‌المللی از سوی آمریکا را محکوم کرد


از نمایش قدرت تا بحران‌های داخلی، آیا جنگ ایران شکنندگی قدرت آمریکا را آشکار کرد؟


قالیباف:هدف آمریکا چپاول کشورهای منطقه است