مسکو: اقدامات مسلحانه در سوریه باید فوراً متوقف شود

يکشنبه 18 آذر 1403
03:59
مسکو: اقدامات مسلحانه در سوریه باید فوراً متوقف شود وزیر امور خارجه روسیه روز شنبه به خبرنگاران گفت که درگیری‌ها در سوریه باید متوقف و قطعنامه ۲۲۵۴ شورای امنیت سازمان ملل باید اجرا شود.

العالم _ اروپا

سرگئی لاوروف افزود که طرف های دولتی در نشست آستانه به نمایندگی از وزرای خارجه روسیه، ایران و ترکیه خواستار توقف فوری درگیری ها در سوریه و اجرای قطعنامه ۲۲۵۴ شورای امنیت سازمان ملل شدند.

وی ادامه داد: به وضوح تعهد خود را به قطعنامه ۲۲۵۴ شورای امنیت سازمان ملل متحد، در زمینه حفظ وحدت و تمامیت ارضی سوریه و با توجه به نیاز به برقراری گفت وگوی سیاسی، تایید کرده ایم.

لاوروف توضیح داد: البته همه این درخواست ها تنها در صورتی امکان‌پذیر خواهد بود که به وضعیت کنونی پیشروی نیروهای مخالف از جمله هیات تحریرالشام در خاک سوریه و تصرف سرزمین‌ها پایان داده شود.

یاد آور می شود که نشست وزرای خارجه ایران، ترکیه و روسیه در قالب نشست آستانه در دوحه قطر و با تمرکز بر تحولات اخیر در سوریه برگزار شد؛ وسه طرف به عنوان ضامن در نشست‌های پیشین آستانه دیدار و گفت وگو داشته‌اند که این نشست با محوریت شرایط اخیر در سوریه و گسترش تنش و درگیری ها ، در دوحه قطر برگزار شد.

0% ...

آخرین اخبار

بن حبتور: یمن در بالاترین سطح آمادگی برای مقابله با هرگونه تشدید تنش قرار دارد


حادثه ادعایی برای دو کشتی حامل گاز در مصر کاملا مشکوک است


سپاه: دو نفتکش متخلف مورد اصابت قرار گرفته و ۴ نفتکش متخلف به سرعت برگشتند


رادیو اربعین خیمه عزای سیدالشهدا (ع) و افتخار رسانه ملی است


تناقض در روایت‌های حادثه دمیاط نشان از طرحی برای تخریب روابط ایران و مصر دارد+فیلم


ترامپ میان واقعیت تلخ و حقیقت ناگوار؛ فرسایش نیروهای متجاوز در سایه وضعیت "نه جنگ، نه صلح"


ورود پیکر مطهر شهدای حمله آمریکایی-سعودی به کشور


نخست وزیر اسپانیا: همه منابع را برای مقابله با هجوم مهاجران بسیج می کنیم


عضو جهاد اسلامی: بند مربوط به سلاح در توافق شرم الشیخ شفاف نیست


انفجارهای شدید در جنوب لبنان