الجولانی: سوریه با یک جنگ دیگر مواجه نخواهد شد

چهارشنبه 21 آذر 1403
08:33
الجولانی: سوریه با یک جنگ دیگر مواجه نخواهد شد فرمانده گروه های مسلح «هیات تحریرالشام» که خود را فرمانده اداره عملیات نظامی سوریه معرفی می کند، در مصاحبه با یک شبکه خبری انگلیس اعلام کرد سوریه با یک جنگ دیگر مواجه نخواهد شد.

العالم ـ سوریه

بنابر گزارش فرانس ۲۴، «محمد الجولانی» روز سه‌شنبه به اسکای نیوز گفت که شهروندان سوریه از سال‌ها جنگ «خسته» شده‌اند و قول داد که این کشور با جنگ دیگری روبرو نخواهد شد.

وی در دمشق گفت: مردم از جنگ خسته شده اند. بنابراین کشور برای جنگ دیگری آماده نیست و قرار نیست وارد جنگ دیگری شود.

گروه های مسلح در سوریه از بامداد هفتم آذر ۱۴۰۳ ( ۲۷ نوامبر ۲۰۲۴ ) با هدف برکناری بشاراسد از قدرت ؛ عملیات خود را در مناطق شمال غرب، غرب و جنوب غرب حلب آغاز کردند و سرانجام پس از یازده روز ؛ در تاریخ یکشنبه ۱۸ آذرماه کنترل خود بر شهر دمشق و خروج «بشار اسد» از کشور را اعلام کردند.

بشار اسد و خانواده‌اش پس از خروج از سوریه، به مسکو رفتند و پوتین رییس جمهوری روسیه به وی و خانواده اش پناهندگی سیاسی اعطا کرد.

0% ...

آخرین اخبار

تداوم حماسه تجمعات شبانه مردمی در ایران


احترام به حقوق و منافع ایران راه تحقق ثبات در تنگه هرمز


اعلام آتش بس در لبنان؛ نتیجه تلاش های سیاسی ایران و تهدیدهای معتبر جبهه مقاومت


مدیریت منسجم در کیش؛ تداوم آرامش و خدمات‌رسانی در روزهای جنگ


سخنگوی وزارت خارجه چین: در صورت بهانه جویی آمریکایی‌ها چین آماده مقابله است


ایران و پاکستان در حوزه‌های مختلف می‌توانند همکاری کنند


دیدار فرمانده ارتش پاکستان با فرمانده قرارگاه خاتم‌الانبیا


حمله نظامی به ایران با اهداف شیطانی بوده است


آمار شهدای جنگ علیه غزه به ۷۲۳۴۵ نفر رسید


عارف: آمریکا به استان هفتم اسرائیل تبدیل شده است