تهدید مقامات صهیونیست علیه کرانه باختری

پنج‌شنبه 22 آذر 1403
13:51
تهدید مقامات صهیونیست علیه کرانه باختری همزمان با یورش نظامیان رژیم صهیونیستی به مناطق شمالی کرانه باختری، برخی مقامات این رژیم تهدید کردند که علیه این منطقه نیز همانند غزه اقدام خواهند کرد.

العالم - فلسطین اشغالی

گزارش شبکه الجزیره، «بزالل اسموتریچ» وزیر دارایی رژیم صهیونیستی که به مواضع تند و مخالفت با تشکیل کشور فلسطین و حمایت از گسترش شهرک‌سازی در کرانه باختری شناخته شده، کرانه باختری را تهدید کرد.

وی مدعی شد: تروریسم در کرانه باختری را با قاطعیت از بین خواهیم برد همانگونه که با حماس، حزب‌الله و سوریه این کار را کردیم.

این وزیر افراطی پیشتر نیز گفته بود: دستوراتی برای آمادگی جهت گسترش حاکمیت بر کرانه باختری صادر شده و وقت آن رسیده است که در دوره جدید دونالد ترامپ (رئیس جمهوری منتخب آمریکا) حاکمیت اسرائیل بر کرانه باختری اعمال شود.

در همین ارتباط رئیس شورای شهرک‌ صهیونیست‌نشین «گوش عتصیون» نیز گفت: پیش از آنکه ما گرفتار فجایع زیادی شویم، اسرائیل بایستی همان کاری را در کرانه باختری انجام دهد که در غزه انجام داد.

اظهارات این مقامات صهیونیست در حالی است که نظامیان رژیم صهیونیستی صبح امروز به اردوگاه بلاطه در شرق نابلس یورش برده و یک نفر را شهید و ۳ نفر دیگر را زخمی کردند.

شبکه المیادین نیز از شهادت یک فلسطینی در قلقیلیه در شمال کرانه باختری در جریان درگیری نظامیان صهیونیست با مبارزان فلسطینی خبر داد.

نظامیان رژیم صهیونیستی همچنین به بیت لحم در جنوب کرانه باختری یورش برده و اقدام به تخریب منازل فلسطینیان کردند.

به گزارش ایرنا، از ابتدای عملیات طوفان الاقصی در غزه در هفتم اکتبر ۲۰۲۳ (۱۵ مهر ۱۴۰۲) تاکنون، شهرک‌سازی گسترده رژیم صهیونیستی در کرانه باختری سرعت بیشتری پیدا کرده است.

از سوی دیگر، ارتش رژیم صهیونیستی و شهرک نشینان مسلح به طور مداوم به فلسطینی‌ها و دارایی‌هایشان در شهرها و روستاهای این بخش از خاک فلسطین اشغالی حمله می‌کنند و تاکنون شمار زیادی از آن‌ها شهید، زخمی و بازداشت شده اند.

0% ...

آخرین اخبار

اطلاعیه ۲۹ ارتش/ مراکز امنیتی و مقر پلیس رژیم صهیونی هدف حمله پهپادی قرار گرفت


بیانیه وزارت میراث فرهنگی: آسیب به ۵۶ موزه و بنا جنایتی علیه هویت تاریخی ملت ایران است


"نه" قاطع فرانسه به ترامپ: در تنگه هرمز همراهی نمی‌کنیم


نخست‌وزیر عراق: نتانیاهوی جنایتکار منطقه را به جنگ و آشوب کشانده است


عراقچی: آماده تشکیل کمیته تحقیق درباره حملات منطقه‌ای هستیم / هرگونه حمله به تأسیسات انرژی ما، تأسیسات آمریکایی را هدف قرار می‌دهد


۴۵ عملیات حزب الله علیه اسرائیل طی کمتر از یک روز


تحرکات تجزیه‌طلبانه در مرزهای غربی ناکام ماند


آسیب به ۱۵۳ واحد بهداشتی در کشور به علت حملات تروریستی / کرمانشاه در صدر


۴۰ درصد اصابت‌ها در کشور مربوط به تهران است/ جزییات مهار آتش انبار نفت شهران


تخریب خوابگاه ۶۰۰ نفره دانشجویان دانشگاه خلیج فارس در تهاجم آمریکایی-صهیونی