خبر فوری:

السودانی: همه سوری‌ها باید در اداره کشورشان مشارکت کنند

جمعه 23 آذر 1403
20:10
السودانی: همه سوری‌ها باید در اداره کشورشان مشارکت کنند
نخست وزیر عراق بر ضرورت اداره سوریه با مشارکت همه طیف‌های ملت این کشور تاکید کرد.

العالم ـ عراق

محمد شیاع السودانی نخست وزیر عراق در بغداد، آنتونی بلینکن وزیر خارجه آمریکا را به حضور پذیرفت که طی آن اوضاع منطقه به ویژه آخرین تحولات سوریه مورد بحث و بررسی قرار گرفت.

السودانی، بار دیگر بر موضع عراق مبنی بر حمایت از سوریه در این مرحله مهم تاکید کرد.

السودانی بر ضرورت مشارکت تمام طیفهای ملت سوریه در اداره این کشور برای تضمین تقویت ثبات آن تاکید کرد و گفت عراق منتظر عمل و نه حرف دست اندرکاران اداره سوریه در مرحله انتقالی است.

نخست وزیر عراق با اشاره به تجاوزگری بی سابقه رژیم صهیونیستی به سوریه افزود: ما تاکید می کنیم نباید اجازه تعدی به خاک سوریه داده شود.

بلینکن هم در این دیدار گفت که آمریکا و عراق درباره ضرورت احترام به گزینه های ملت سوریه و تلاش برای تشکیل دولت فراگیری که بیانگر اراده ملت سوریه با طیفهای مختلف آن باشد، اتفاق نظر دارند.

وی افزود که عراق نقش محوری دارد و شریک اساسی در منطقه به شمار می رود.

بلینکن مدعی پایبندی آمریکا به امنیت، ثبات و حاکمیت عراق شد.

در بیانیه رسمی که پس از این دیدار منتشر شد، آمده است که در این دیدار به اوضاع منطقه و تحولات سوریه و تلاشهای منطقه ای و بین المللی که باید برای تقویت امنیت در سوریه و ثبات در تمام منطقه انجام شود، پرداخته شد.

این بیانیه افزود که دو طرف در این دیدار با اشاره به تحولات غزه و اهمیت ادامه تلاش برای پایان جنگ، بر به کارگیری تلاشها برای تثبیت آتش بس در لبنان تاکید کردند.

از سوی دیگر فالح الفیاض، رئیس نهاد الحشد الشعبی تاکید کرد که عراق در امور سوریه یا کشورهای دیگر دخالت نکرده است.

وی افزود: نیروهای مسلح و ارتش و الحشد الشعبی و نیروهای وزارت کشور تلاشهایی مشترک در حفظ امنیت مرزها انجام داده اند.

0% ...

آخرین اخبار

نیویورک‌تایمز: ترامپ مجبور شد خواسته‌هایش دربرابر ایران را به آینده موکول کند


پزشکیان: تسلیم زیاده‌خواهی‌های دشمن نمی‌شویم/ حقوق ملت ایران باید به صورت کامل استیفا شود


بقائی: آمریکا باید شرایط را برای حضور بدون مشکل تیم ملی فوتبال ایران فراهم کند + فیلم


سخنگوی وزارت خارجه چین: آمریکا هرگز نمی بایست با ایران وارد درگیری می شد


بقائی: ایران متمرکز بر پیشبرد بهترین شیوه برای تامین منافع ملی در مذاکرات است/ هر اقدام خصمانه، حتماً با واکنش ایران مواجه خواهد شد/شیوه‌ مدیریت تنگه هرمز به دولت‌های ساحلی مربوط است


فرانسه و متحدانش تشدید سیاست تجاری اروپا علیه چین را خواستار شدند


افزایش مجدد بهای سوخت در هند همزمان با ابهامات در تنش‌های غرب آسیا


ادعای روبیو: توافق با ایران «امروز» هم ممکن است 


قالیباف رئیس مجلس ماند


الاخبار: منطقه در آستانه نظم جدید؛ دست برتر ایران و شکست آمال اسرائیل