تلاش رژیم صهیونیستی برای لغو حکم بازداشت نتانیاهو و گالانت

يکشنبه 25 آذر 1403
17:27
تلاش رژیم صهیونیستی برای لغو حکم بازداشت نتانیاهو و گالانت
منابع رسانه‌ای از درخواست تجدید نظر رژیم صهیونیستی از دیوان بین‌المللی کیفری در حکم بازداشت نخست‌وزیر و وزیر جنگ برکنار شده این رژیم به خاطر جنایت جنگی در نوار غزه خبر دادند.

العالم - فلسطین اشغالی

به گزارش خبرگزاری سما، دادستانی کل رژیم صهیونیستی در این باره اعلام کرد که رسماً برای تجدید نظر در حکم بازداشت بنیامین نتانیاهو، نخست وزیر و یوو گالانت، وزیر جنگ برکنار شده این رژیم درخواست داده است.

این درخواست پس از آن ارائه شده است که دیوان بین‌المللی کیفری ۲۱ نوامبر (۱ آذرماه) حکم بازداشت نتانیاهو و یوآف گالانت را به اتهام ارتکاب جنایت جنگی، جنایت علیه بشریت و استفاده از گرسنگی (گرسنه سازی مردم غزه) به عنوان یک سلاح صادر کرد.

براساس این حکم، کشورهای عضو دیوان در صورت ورود نتانیاهو و گالانت به خاکشان، موظف به بازداشت و تحویل آنها به دادگاه هستند.

این برای اولین بار است که دیوان لاهه دستور بازداشت یک مقام صهیونیست را صادر می‌کند.

0% ...

آخرین اخبار

درخواست بودجه 80 میلیارد دلاری پنتاگون از کنگره


اذعان صهیونیست ها به ناکامی ارتش اشغالگر در ارتفاعات نبطیه


درپی نبرد سنگین در جنوب لبنان؛ حزب‌الله: حماسه‌ کربلایی رقم خواهیم زد


تخطی طرف آمریکایی اقدام متقابل تعیین‌شده به‌همراه دارد


سخنگوی کاخ سفید: معاون رئیس جمهور امشب به سوئیس نخواهد رفت زیرا برنامه‌های لجستیکی برای مذاکرات آینده هنوز نهایی نشده است.


کاخ سفید: سفر ونس به سوئیس لغو شد/مشتاق آغاز گفت وگوهای فنی هستیم


قطر در جام جهانی ۲۰۲۶ با نتیجه سنگین ۶ بر صفر مغلوب کانادا شد.


نبیه بری: درصورت پایبندی اسرائیل، پایبندی حزب الله به آتش‌بس را تضمین می‌کنیم


ترامپ به اکسیوس: من برای جلوگیری از تبدیل جنگ به رکود اقتصادی جهانی، با ایران مذاکره کردم.


عراقچی خطاب به رهبر انقلاب: شکی نیست که رهنمودهای شما پشتوانه محکمی برای حفظ عزت ملی، دفاع از حقوق مردم و حرکت در مسیر دستیابی به اهداف انقلاب است.