ترکیه در مرز شمالی سوریه آرایش جنگی گرفت

سه شنبه 27 آذر 1403
19:41
ترکیه در مرز شمالی سوریه آرایش جنگی گرفت مقامات آمریکایی با ابراز نگرانی از احتمال تهاجم ترکیه به مناطقی در سوریه،فاش کردند که ترکیه در آستانه انجام عملیات نظامی در سوریه علیه مناطق کردنشین است.

العالم - آمریکا

در همین رابطه، روزنامه "وال استریت ژورنال"گزارش داد که "تجهیزات توپخانه ای ترکیه بهمراه تعداد زیادی از نیروهای نظامی آن، در نزدیکی منطقه کوبانی در شمال سوریه مستقر شده اند و نیروهای دموکراتیک سوریه نیز به نوبه خود ترکیه را مسئول شکست در دستیابی به آتش بس دائمی در منبج و کوبانی دانسته و به طفره رفتن طرف ترکی از پذیرش نکات اساسی انتقال جنگجویان آن مناطق کرد نشین سوری به مناطق امن در شمال و شرق سوریه اشاره کرده اند.

این روزنامه آمریکائی اینگونه گزارش کرده "این افزایش قوا که پس از سقوط بشار اسد در اوایل دسامبر آغاز شده، شبیه به اقدامات ارتش ترکیه در آستانه حمله به شمال شرق سوریه در سال ۲۰۱۹ است".

از سوی دیگر، "الهام احمد"، یکی از مقام‌های دولت غیرنظامی کردهای سوریه، روز دوشنبه خطاب به دونالد ترامپ، رئیس جمهور منتخب آمریکا گفت: "عملیات نظامی ترکیه محتمل به نظر می‌رسد."

او از واشنگتن خواست تا رجب طیب اردوغان، رئیس جمهور ترکیه را تحت فشار قرار دهد تا نیروهایش را به داخل مرز سوریه اعزام نکند".

0% ...

آخرین اخبار

تلاش برای محاصره دریایی ایران محکوم به شکست است


میزان توزیع سود سهام عدالت ۶۸ درصد رشد کرد


بیانیه شورای هماهنگی تبلیغات اسلامی به مناسبت روز ملی خلیج فارس


ترامپ: به نتانیاهو گفتم در حمله به لبنان دقت کند!


عراقچی: صلیب سرخ به تعهدات خود در قبال حمله به ایران عمل کند


سرلشکر رضایی: کم‌ضررترین راهکار برای آمریکا پذیرفتن شروط ۱۰گانه ایران است/ دشمن خطا کند، از آنها اسیر می‌گیریم


دریادار ایرانی: آمریکایی‌ها از سلاح جدیدمان وحشت دارند


اولیانوف: روس‌اتم مصمم است طرح بوشهر با قدرت ادامه یابد


سی‌ان‌ان: ارزیابی واقعی از هزینه‌های جنگ آمریکا علیه ایران ۴۰ تا ۵۰ میلیارد دلار است


ترامپ نیروهای نظامی آمریکا در آلمان را کاهش می دهد