تحلیلگر سیاسی مسائل یمن مطرح کرد؛

حملات یمن به سرزمین‌های اشغالی افزایش می‌یابد

پنج‌شنبه 29 آذر 1403
17:28
یک پژوهشگر سیاسی یمنی گفت که یمن موضع خود را برای ادامه حمایت از فلسطین اشغالی مشخص و اعلام کرده که هرگونه تشدید تنش علیه یمن با پاسخی قاطع مواجه خواهد شد و یمن به بخشی اصلی از محور مقاومت تبدیل شده است.

العالم یمن

فهمی الیوسفی در گفت و گو با شبکه خبری العالم اظهار داشت: تجاوزات صهیونیستی و غربی علیه یمن برنامه ریزی شده است زیرا یمن موضع خود را در حمایت از آرمان فلسطین مشخص کرده که این مساله باعث خشم رژیم صهیونیستی و ناتو شده لذا استمرار تهاجم به یمن توسط این رژیم طبیعی است.

وی ادامه داد که به رغم این حملات یمن به ویژه در سطح نظامی هر روز قوی‌تر و پیشرفته تر از روز گذشته می‌شود به گونه ای که این پیشرفت برای ناتو و رژٰیم صهیونیستی به موضوعی ترسناک تبدیل شده لذا می‌ خواهند یمن ضعیف بماند تا همواره گوش به فرمان آنها باشد همانطور که حکومت یمن پیش از سال 2014 در برابر واشنگتن و ناتو اینگونه بود.

فهمی ادامه داد: امروز یمن از زیر نفوذ بیگانگان خارج شده و به محور مقاومت پیوسته که به معنای پیوستن به خط مقابله با دشمن اسرائیلی و استکبار آمریکایی است لذا وقتی این موضع را اتخاذ کردیم به بخشی از این محور تبدیل شدیم.

وی گفت که غرب به همراه رژیم صهیونیستی و متحدانش یک محور غیرعلنی برای مقابله با محور مقاومت تشکیل داده اند.

فهمی خاطر نشان کرد: این محور غیرعلنی در سخنرانی بنیامین نتانیاهو نخست وزیر رژیم صهیونیستی در کنگره آمریکا افشا شد که آن را ابراهیم نامید که شامل کشورهای غربی و رژیم صهیونیستی و بقیه همپیمانانشان و حتی داعش است که با یکدیگر برای هدف قرار دادن یمن و افزایش تنش هماهنگ هستند.

وی گفت: حملات اسراییلی به یمن همزمان با حملات مزدوران اماراتی و سعودی به ویژه در جبهه تعز با حمایت رژیم صهیونیستی و غرب و کشورهای عربی که با این رژیم اقدام با عادی سازی کرده اند انجام و توسط اتاق عملیات مشترک محور ابراهیم هدایت می شود.

فهمی پیش بینی کرد که در روزهای آتی حملات بیشتری از سوی دشمن به یمن انجام شود که البته با پاسخ شدید مقاومت یمن مواجه خواهد شد زیرا یمن امروز به بخشی اصلی از محور مقاومت تبدیل شده است.

0% ...

آخرین اخبار

واکنش مقامات گمرکی به معضل صف‌های طولانی کامیون در مرز جمهوری آذربایجان


هاآرتص: نتانیاهو در "گرگ‌ومیش سیاسی" و افول دوران نخست‌وزیری او


ادامه تجاوزات گسترده "اسرائیل" به لبنان؛ بیش از ۵۰ شهید و ۱۰۰ زخمی در یک روز + فیلم


خیز «طلای سرخ» برای فتح بازارهای جهانی


حزب‌الله: به هرتجاوزی پاسخ می‌دهیم/ ایران به حمایت از لبنان متعهد است


«بلاد السودان»؛ سفری مستند به ژرفای تاریخ، تمدن و فرهنگ سودان


مستند "فدای مقاومت"، روایت العالم از پایداری آوارگان لبنانی


انتقاد از مذاکرات مستقیم لبنان با رژیم صهیونیستی در سایه تداوم تجاوزات + فیلم


رئیس جمهور ازبکستان امضای یادداشت تفاهم پایان جنگ را تبریک گفت


کرمانشاه؛ پل جدید ترانزیت عراق به افغانستان


پربیننده ترین خبرها

ادعای ویتکاف: بازرسان آژانس بین‌المللی انرژی اتمی راهی ایران خواهند شد


عراقچی خطاب به رهبر انقلاب: شکی نیست که رهنمودهای شما پشتوانه محکمی برای حفظ عزت ملی، دفاع از حقوق مردم و حرکت در مسیر دستیابی به اهداف انقلاب است.


ترامپ به اکسیوس: من برای جلوگیری از تبدیل جنگ به رکود اقتصادی جهانی، با ایران مذاکره کردم.


نبیه بری: درصورت پایبندی اسرائیل، پایبندی حزب الله به آتش‌بس را تضمین می‌کنیم


قطر در جام جهانی ۲۰۲۶ با نتیجه سنگین ۶ بر صفر مغلوب کانادا شد.


کاخ سفید: سفر ونس به سوئیس لغو شد/مشتاق آغاز گفت وگوهای فنی هستیم


سخنگوی کاخ سفید: معاون رئیس جمهور امشب به سوئیس نخواهد رفت زیرا برنامه‌های لجستیکی برای مذاکرات آینده هنوز نهایی نشده است.


تخطی طرف آمریکایی اقدام متقابل تعیین‌شده به‌همراه دارد


درپی نبرد سنگین در جنوب لبنان؛ حزب‌الله: حماسه‌ کربلایی رقم خواهیم زد


اذعان صهیونیست ها به ناکامی ارتش اشغالگر در ارتفاعات نبطیه


درخواست بودجه 80 میلیارد دلاری پنتاگون از کنگره