یک هیئت عالی‌رتبه آمریکایی با جولانی دیدار می‌کند

جمعه 30 آذر 1403
04:46
یک هیئت عالی‌رتبه آمریکایی با جولانی دیدار می‌کند روزنامه انگلیسی فایننشال تایمز گزارش داد که یک هیئت آمریکایی برای اولین بار به طور رسمی قرار است طی روزهای آینده با ابومحمد الجولانی در دمشق دیدار کند.

روزنامه‌ی فایننشال تایمز انگلیس به نقل از منابع آگاه گزارش دادکه جو بایدن، رئیس‌جمهور آمریکا، دیپلمات‌های ارشد را برای دیدار با احمد الشرع (ابو محمد الجولانی)، به دمشق خواهد فرستاد.

این روزنامه نوشت که باربارا لیو، دیپلمات ارشد وزارت خارجه‌ آمریکا و معاون وزیر خارجه این کشور در امور خاورمیانه، رهبری هیئت آمریکایی را در سفر آینده‌ی آنها به دمشق بر عهده خواهد داشت. قرار است این دیدار، اولین تماس رسمی بین ایالات متحده و رهبران هیئه تحریر الشام باشد.

واشنگتن پس از سقوط حکومت بشار اسد در 18 آذر، اعلام کرد که بیش از یک بار با هیئه تحریر الشام تماس گرفته است و منابع آمریکایی گفته‌اند که در حال بررسی حذف این گروه از فهرست «سازمان‌های تروریستی» هستند.

در این میان جولانی نیز خواستار لغو تحریم‌ها علیه سوریه و حذف هیئه تحریر الشام از فهرست سازمان‌های تروریستی شده و تأکید کرده است که کشورش تهدیدی برای هیچ‌کس نیست.

همزمان دیگر کشورهای غربی، از جمله انگلیس نیز ارتباطاتی را با رهبری جدید سوریه آغاز کرده‌اند و گی‌یر پدرسون، فرستاده‌ی ویژه سازمان ملل در سوریه، از دمشق دیدار و با احمد الشرع ملاقات کرده است.

0% ...

آخرین اخبار

پزشکیان: جامعه را نمی‌توان با امر و نهی اداره کرد/ در روابط با همسایگان گام های مؤثری برداشته ایم


عراقچی خطاب به همسایگان: زمان اتکا به خود و برادری واقعی فرا رسیده است


بیانیه مهم مقاومت اسلامی عراق درباره پاسخ به آمریکا و عربستان


کارمند آمریکایی به خاطر سر دادن شعار «فلسطین آزاد» بیکار شد


بیانیه مهم نیروهای مسلح یمن در پاسخ به تجاوزات آل سعود


کارشناس نظامی یمنی: عملیات یمن، طرح گسترده عربستان را خنثی کرد +فیلم


بقائی: پیش از آنکه کسی بتواند ادعای غنائم جنگی کند، ابتدا باید در جنگ پیروز شده باشد


بن حبتور: رویکرد تهاجمی حکومت عربستان علیه همه مردم یمن است


سردرگمی تل‌آویو در برابر توافق و افزایش ترس از امتیازدهی آمریکا! +فیلم


درخشش جوانان ایران در المپیاد جهانی هوش مصنوعی


پربیننده ترین خبرها

ثبت تردد ۵.۸ میلیون زائر حسینی از مرزهای اربعینی در سفرهای رفت و برگشت


شنیده شدن صدای 2 انفجار در پایتخت افغانستان


ترامپ با بن‌سلمان درباره ایران گفت‌وگو می‌کند


واردات نفت آمریکا از عربستان صفر شد


مجروح شدن 51 فلسطینی در یورش نظامی اسرائیل به اردوگاه قلندیا


دستور ترامپ برای تحقیق درباره چگونگی افشای کمبود تسلیحات


ادعای ترامپ: جنگ بزودی پایان می‌یابد/تامین برخی مهمات «محدودتر» شده است


منابع یمنی از وقوع چندین انفجار شدید در پایگاه‌های نیروهای مزدور عربستان در حضرموت واقع در شرق یمن بر اثر حمله پهپادی خبر دادند.


هادی العامری دبیرکل سازمان بدر عراق خواستار تعویق هرگونه پاسخ مقاومت اسلامی به تجاوز آمریکایی-سعودی شد و گفت: ما از طریق مجاری دیپلماتیک پیگیر حقوق شهدا و مجروحان خواهیم بود.


وال استریت ژورنال با استناد به ارزیابی‌های اطلاعاتی آمریکا: روسیه ممکن است برای آزمایش ناتو به یک کشور متحد ما حمله کند.


شمار کشته‌های حمله به نیروهای مورد حمایت عربستان در یمن به ۵۸ نفر رسید