نخستین جرقه‌های اعتراضات علیه الجولانی + فیلم

يکشنبه 2 دی 1403
06:28
منابع خبری گزارش دادند که ربودن شماری از شهروندان سوریه در استان حلب، نخستین جرقه‌های اعتراض علیه «محمد الجولانی» فرمانده گروه معارض مسلح «هیأت تحریر الشام» را رقم زده است.

العالم - سوریه

به گزارش رسانه‌های وابسته به مخالفان سوری، شمار زیادی از ساکنان شهر حلب سوریه در اعتراض به ربوده شدن شهروندان این کشور توسط گروه تروریستی تحریر الشام در میدان سعدالله الجابری تجمع کردند.

پس از این اعتراض، نیروهای تحریرالشام شماری از زنان را که خواستار آزادی همسران و اعضای خانواده خود از زندان‌های الجولانی بودند را ربودند.

خانواده زنان ربوده شده در استان حلب نیز با به دست گرفتن سلاح وارد خیابان‌ها شده و خواستار آزادی آنها شدند.

این افراد به الجولانی چند ساعت فرصت دادند تا زنان ربوده شده توسط نیروهای تحریر الشام را آزاد کند.

برخی رسانه‌ها نیز از درگیری میان این افراد با نیروهای تحریر الشام خبر می‌دهند.

خانواده‌های زنان ربوده شده همچنین خواستار حضور نماینده‌ای از سوی الجولانی برای مذاکره و شنیدن اعتراض‌های خود شدند.

معارضان مسلح در سوریه از بامداد هفتم آذر ۱۴۰۳ برابر با ۲۷ نوامبر ۲۰۲۴ با هدف برکناری بشاراسد از قدرت؛ عملیات خود را در مناطق شمال غرب، غرب و جنوب غرب حلب آغاز و سرانجام پس از یازده روز؛ در تاریخ یکشنبه ۱۸ آذرماه کنترل خود بر شهر دمشق و خروج اسد از کشور را اعلام کردند.

در همین راستا، «محمد البشیر» که دوشنبه ۱۹ آذر به عنوان رئیس دوره انتقالی سوریه تعیین شده بود، رسما ریاست دولت انتقالی این کشور تا ماه مارس آینده را بر عهده گرفت.

0% ...

آخرین اخبار

تاکید رئیس دیوان عالی پاکستان بر توسعه روابط دوستانه و همکاری‌های قضایی با ایران


تداوم اقدامات خصمانه آمریکا علیه گروه‌های مقاومت؛ تحریم ۹ فرد در لبنان


اطلاعات سپاه: غلط بودن فرضیات کاخ سفید درباره ایران اثبات شد


همه کلاس‌های دانشجویان تحصیلات تکمیلی حضوری شد


رایزنی وزرای امور خارجه ایران و اتریش


واکنش پکن به اعمال تحریم‌های اروپا علیه شرکت‌های چینی


تجاوز آمریکا به ایران و پیامد آن برای هند/ توقف اعزام کشتی‌های جدید به خلیج فارس


آلمان به دنبال پایان جنگ علیه ایران/ محوریت دیپلماسی عربی پس از شکست استراتژی واشنگتن


عبور ۳۱ فروند کشتی با هماهنگی نیروی دریایی سپاه از تنگه هرمز


امروز در کنگره آمریکا/ رای‌گیری برای الزام ترامپ به خروج از جنگ علیه ایران